Web Analytics
Jump to content

Mesa Boogie Nomad 45


Metalis

Recommended Posts

Godtfolk.

Jeg kjøpte en Mesa Boogie Nomad 45 1x12 brukt, for en del måneder siden. Så vidt jeg kan huske, hadde ikke selgeren skiftet noen rør i løpet av de 6 årene han hadde hatt forsterkeren.

Problemet mitt er at reverben er død. Jeg er langt i fra noen ekspert på området, men det er et eller annet som ikke fungerer, i alle fall.

Noen som har vært borti noe lignende? Jeg trenger sannsynligvis hjelp til å bytte rør uansett, så burde jeg like så godt oppsøke noen som fikser forsterkere, og la vedkommende ta en titt på Boogien, og kanskje skifte både rør og reverb?

Hva slags reverb er det på disse forsterkerne? Har prøvd å google en del, men jeg skjønner meg ikke helt på terminologien. Hadde vært fint å bli opplyst, slik at jeg lettere kan be om hjelp.

Noen som kjenner til noen forsterkerreperatører i Oslo, som er pålitelige hva pris, arbeid og tidsperspektiv angår?

På forhånd takk for all hjelp.

Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...

Pluggen hadde faktisk ramla ut hos meg også, men det er fremdeles et eller annet som ikke fungerer helt som det skal (mulig forrige eier hadde nappa ut pluggen, siden det tydeligvis er noe galt med reverben). Hører svak forskjell på alle channels, når reverb står på maks, så spørsmålene fra innlegg 1 er fremdeles aktuelle.

Link to comment
Share on other sites

Ut fra manualen til Nomad 45 så ser det ut til å ikke være rørdrevet reverb (12ax7-rørene er brukt til ulike gainsteg i preamp, faseinverter og fx-retur), så rørskifte fikser mest sannsynlig ikke dette problemet.

Edit: sjekket også koblingsskjemaet til denne og det er ikke rør i reverbkretsen.

Edited by Jostein Steinsland-Hauge
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hei. Hvem er dere og hvilke sanger er det snakk om å spille?
  • Hallo. Hver dag tror jeg at jeg har oppnådd noe i dette livet. Ja, jeg har en høyere utdanning og til og med en vitenskapelig grad av en mester, men jeg jobber ikke i min spesialitet. Siden barndommen drømte jeg faktisk om å være psykolog, og derfor begynte jeg å tenke på å motta den andre høyere. Men for dette trenger jeg en meget betalt jobb, så nå leter jeg etter interessante ledige stillinger. Allerede samlet en CV på denne malen https://www.cvmal.no/cv-eksempel/ , og nå må du sende den til flere selskaper. Vi må jobbe noen år til for å endelig begynne å gjøre det du elsker.
  • Hei. Vi søker etter en bassist til et band i Arendal. Vi har tilgang til øvingslokale. Sjanger, rock. Vi er på utkikk etter en bassist som deler lidenskap for musikk og som har god teknikk og samspill. er åpen for å eksperimentere med ulike stilarter og låter, men vi ønsker også å ha et fast repertoar som vi kan øve på og fremføre. Vi er fleksibel når det gjelder øvingstider, men vi håper du er seriøs og engasjert. Hvis dette høres ut som noe for deg, vil vi gjerne høre fra deg snarest. Vi ser frem til å snakke med deg og finne ut mer om din musikkbakgrunn og interesser.
  • Lagde en hals av alm, og holder på med en jazzmaster kropp av samme planken . Underste kroppen er av surnet lønn.
  • Takk for det. Har brukt bjørk i toppen, alm i halsen og er usikker på kropp men tror det kan være sitka gran. Fikk en stor bit fra en arbeidskollega som ikke visste hva det var.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.