Web Analytics
Jump to content

Kossoff


Kossoff

Recommended Posts

Hei, jeg er Kossoff!

Jeg er en romslig kar fra Bergen, spiller i band (http://www.reverbnat...m/torturedevice) og har en formidabel interesse for gitar. Som ex'n sa; du er mer glad i gitarene dine en meg.

I bandet jeg spiller, er det metall det går i. Forbildene mine i metallverden er Mastodon, Dimmu Borgir og Alice in Chains, selv om sistnevnte kanskje er mer grunge. Lidenskapen heller mer mot typen blues/rock/jazz som utøves (til perfeksjon) av Robben Ford, Matt Schofield og Duke Robbilard. Favorittbandet er Pink Floyd. Gitarlydmessig er det store forbildet Paul Kossoff fra Free (derav brukernavnet). Denne suppen av musikk og musikere utgjør meg!

Jeg spiller også i en ganske ny three piece med trommisen fra metallbandet og en dreven bassist. Det er utrolig kjekt, noe jeg kan anbefale alle gitarister. I en slik gruppe får man virkelig eksperimentere med lyd, det er utfordrende å finne en "fyldig" lyd og man får spille på den måten man vil, uten andre gitaristers innblanding! :D .

Ellers driver jeg med oppussing av leilighet, studerer religionsvitenskap ved UiB og fester en gang i blant.

Av utstyr har jeg en del, alt for mye spør du alle andre enn meg. Dette får vi oppdatere i LYG-forumet senere. Jeg tenker når jeg har fått samlet alt på et sted, da er det klart for å lage en tråd!

Fred ut!

PS: Som seg hør og bør kan man jo legge ved et bilde!

post-6907-0-79597800-1326337140_thumb.jp

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hadde Guitar Rig 3(?) for mange år siden. Prøve alt mulig - ink Amplitube, men syns GR var desidert best og enklest i bruk. Skal teste det nye også   Jeg bruker mest Bias FX of Bias FX2, men sliter litt med latency. Hvilken type PC bruker du, og hvordan er forsinkelsene?  
  • For et år siden kom jeg over programmet Guitar rig 6. De hadde en demo med alle funksjoner bare at man ikke kunne lagre, men fullt brukbar til opptak. Den varte i 30 min, så må man starte programmet på nytt. Jeg hadde demoen i tre måneder før jeg så at de hadde sommersalg og jeg fikk hele programmet til halv pris. 1000.- kroner som var latterlig billig med tanke på hvor mange amps, rack, pedaler og muligheter som var der. Det var over 1200 ferdig innstilte lyder i forskjellige sjangere og man kan lagre de i forskjellige filer. Man kan selvsagt justere de å lagre nye, eller lage egne med alt som finnes. Den har også instillinger for vokal, trommer og mye annet. Nå har Guitarrig 7 kommet med cubersalgspris, men jeg venter til Black Friday eller Cybermonday i håp om å få oppgradert billigere. Det er masse nytt. Her er en video   Her er nettsiden: Native Instruments Guitar rig 7 Og her kan du laste ned demoen: Note: The demo version runs 30 minutes per session, and can then be reopend to try again. Save and Total Recall functions disabled. Du klarer deg lenge med den PS. Dette er ikke ment som reklame, men et godt tips. Jeg tjener ikke noe på det, men den demoen er gratis og verdt å teste...
  • Söker rock projekt i Norge att vara med i och framför allt live gig. All rock/metal är intressant.  Smakprov: www.linkedin.com/in/emlu-music-production-983a92296    
  • Heisann! er det noen som vet verdien på denne?  serienummer: US20048978
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.