Web Analytics
Jump to content

Solstorm + Elmi + OGNOY på Hulen!


Ataxia

Recommended Posts

Solstorm spiller på Hulen på fredag, samt at jeg åpner kvelden med en solokonsert.

Koster 90 kr og begynner kl. 22. Dørene åpner kl. 21.

Kult om noen tar turen!

Hentet fra Hulen.no:

Solstorm ble startet av Bjørn Ognøy og Jaran Hereid i januar 2009 som et studioprosjekt. Med seg i bandet har de Helge Taksdal, Camilo Beltran og Mads Lilletvedt.

I dag, 3 år senere, har de blitt et av Norges mest spennende metalband, de ligger blant annet på Metal Hammer Norways liste over de 20 artistene de har mest troen på i 2012.

De slapp sitt debutalbum i mai 2011 til anerkjennelse i inn- og utland. Bandet spiller mørk og tung metal, isped elementer av postrock og støy. Solstorm har også markert seg i terrenget som et band som gjør en spennende figur live og var i mai support for islandske Solstafir på deres to konserter i Norge, hvorav den ene selvsagt var på Hulen. De gjorde også en intens konsert på et fullstappet Garage under Hole In The Sky, som i 2011 ble arrangert for siste gang.

Sagt om Solstorms debutalbum «Solstorm»:

"Exciting extremely well built up music which hits you like a stream of lava and pulls you along to the deepest confines of the planet. Actually, the band name is perfect. Even though I am talking about lava it really is a solar storm."

- Lords of Metal

"It's slow, it's heavy, and it swirls around your mind and settles you into a desolate and tranquil state of mind where nothing exists but Solstorm and the beating of your heart."

- Avant-garde Metal

"Det fem mann sterke bandets visjoner om endetiden kommer i form av en knusende blanding av doom, stoner, post-metal og støy, med en massiv produksjon hvor gitarlyden alene er nok til å legge verdener i grus."

- Trønderavisa

9/10 Metal Hammer Norway

5/6 MetalZone

5/6 Scream Magazine

5/6 Trønderavisa

83/100 Lords Of Metal

8/10 Rockerilla Magazine

8/10 Headbang

Elmi er et eksperimentelt og eklektisk dronerockband med tunge vibber. Stiftet i Stavanger 2011 av Espen E. Haukelid og Espen Solheim. De blander et autentisk vintagelydbilde med droning og hypnotiserende drønn med et innflytelsesrepertoar som spenner flere tiår.

E. Solheim - Hammond og Mellotron

E. E. Haukelid - Bass og Vokal

Debutalbumet «Psychotropic Witch» ble utgitt i februar 2011 og de har gitt ut debutalbumet sitt i desember 2011 på IHFI Records.

Kvelden innledes også ved at Ognøys soloprosjekt Ognoy støyer litt for oss.

OGNOY er merkelappen Bjørn Ognøy bruker når han spiller alene. Når Ognøy ikke er opptatt med å være dommedagsprofet i Solstorm eller frijazz-fantom i And The Earth Shall Bear Again maner han frem mørk og atmosfærisk musikk med elementer fra ambient, drone, støy og minimalistisk komposisjon. OGNOY gjorde sin debutkonsert på Hulen i mai 2010, som support for ALTAAR, og har siden den tid gjort Flekkefjords(!) mest høylytte konsert og jobbet litt med en plate, som etter planen kommer i løpet av 2012.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hei. Hvem er dere og hvilke sanger er det snakk om å spille?
  • Hallo. Hver dag tror jeg at jeg har oppnådd noe i dette livet. Ja, jeg har en høyere utdanning og til og med en vitenskapelig grad av en mester, men jeg jobber ikke i min spesialitet. Siden barndommen drømte jeg faktisk om å være psykolog, og derfor begynte jeg å tenke på å motta den andre høyere. Men for dette trenger jeg en meget betalt jobb, så nå leter jeg etter interessante ledige stillinger. Allerede samlet en CV på denne malen https://www.cvmal.no/cv-eksempel/ , og nå må du sende den til flere selskaper. Vi må jobbe noen år til for å endelig begynne å gjøre det du elsker.
  • Hei. Vi søker etter en bassist til et band i Arendal. Vi har tilgang til øvingslokale. Sjanger, rock. Vi er på utkikk etter en bassist som deler lidenskap for musikk og som har god teknikk og samspill. er åpen for å eksperimentere med ulike stilarter og låter, men vi ønsker også å ha et fast repertoar som vi kan øve på og fremføre. Vi er fleksibel når det gjelder øvingstider, men vi håper du er seriøs og engasjert. Hvis dette høres ut som noe for deg, vil vi gjerne høre fra deg snarest. Vi ser frem til å snakke med deg og finne ut mer om din musikkbakgrunn og interesser.
  • Lagde en hals av alm, og holder på med en jazzmaster kropp av samme planken . Underste kroppen er av surnet lønn.
  • Takk for det. Har brukt bjørk i toppen, alm i halsen og er usikker på kropp men tror det kan være sitka gran. Fikk en stor bit fra en arbeidskollega som ikke visste hva det var.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.