Web Analytics
Jump to content

Beste gigbag for Les Paul med mye lommeplass?


siimen

Recommended Posts

Er det noen somhar forslag til en gigbag for Les Paul som har mye lommeplass til kabler og drikkeflaske, og godt polstret? Skal helst ha skikkelig nakkestøtte, være bra glidelåser, håndtak for bæring, og meget gode skulderstropper. Er den ekstra tykk så den tåler bittelitt kulde er dette også bra. Støtte for halsen av gitaren ser jeg som en selvfølge til gigbagger..

Selv har jeg hatt en Hagstrøm bag da jeg hadde Hagstrøm Swede, og den var ganske god.. Bruker en Ritter bag nå, men den er til strat og litt trang for gitaren.

Link to comment
Share on other sites

Jeg så noen veldig bra svenske gigbagger på Guitar Workshop sist jeg var der. Aberet er at det er et svensk flagg på de bare. :P

Jeg husker ikke prisen eller merket, men de så ut som midt i blinken for deg. Muligens noen her som skjønner hvilket merke jeg prater om?

Link to comment
Share on other sites

Selv har jeg hatt en Hagstrøm bag da jeg hadde Hagstrøm Swede, og den var ganske god..

En hagbag til superswede vil jo passe en les paul. Prøve å få tak i en sånn?

Har ikke noe å utsette på min hagstrom super swede bag vertfall :)

Jajaja.. Har testet en slik ja, og lurer på om det finnes bedre? :)

Edited by siimen
Link to comment
Share on other sites

Vi ska på turne till Kina med bandet så jag letade för en stund sedan efter en softbag som samtidigt är tillräckligt stabil för att sända med fly (i Kina är det tåg som gäller, ingen van, så allt utstyr må bäras och därmed också vara portabelt) och då läste jag om både Reunion blues och Mono och baserat på vad jag läste på internet så landade jag på en Reunion Blues. Den är väldigt stabil och bra polstrat, det känns inte alltför fel att sätta sig på den med gitar i eller bara släppa den ned i backen från bärehöjde. Jag är nöjd och jag kommer att använda den när vi spelar i Norge också, känns säkrare än hardcaset. Det är helt okej med lommeplass faktiskt, jag får utan problem plats med hela pedalbrettet (hmmm, kanske säger mer om mitt pedalbrett än om gigbagen :) ). Men Mono verkar också vara stabila saker.

Hur RB:n fungerar som flightcase får jag komma tillbaka till när det är testat och gitaren är most :) .

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hadde Guitar Rig 3(?) for mange år siden. Prøve alt mulig - ink Amplitube, men syns GR var desidert best og enklest i bruk. Skal teste det nye også   Jeg bruker mest Bias FX of Bias FX2, men sliter litt med latency. Hvilken type PC bruker du, og hvordan er forsinkelsene?  
  • For et år siden kom jeg over programmet Guitar rig 6. De hadde en demo med alle funksjoner bare at man ikke kunne lagre, men fullt brukbar til opptak. Den varte i 30 min, så må man starte programmet på nytt. Jeg hadde demoen i tre måneder før jeg så at de hadde sommersalg og jeg fikk hele programmet til halv pris. 1000.- kroner som var latterlig billig med tanke på hvor mange amps, rack, pedaler og muligheter som var der. Det var over 1200 ferdig innstilte lyder i forskjellige sjangere og man kan lagre de i forskjellige filer. Man kan selvsagt justere de å lagre nye, eller lage egne med alt som finnes. Den har også instillinger for vokal, trommer og mye annet. Nå har Guitarrig 7 kommet med cubersalgspris, men jeg venter til Black Friday eller Cybermonday i håp om å få oppgradert billigere. Det er masse nytt. Her er en video   Her er nettsiden: Native Instruments Guitar rig 7 Og her kan du laste ned demoen: Note: The demo version runs 30 minutes per session, and can then be reopend to try again. Save and Total Recall functions disabled. Du klarer deg lenge med den PS. Dette er ikke ment som reklame, men et godt tips. Jeg tjener ikke noe på det, men den demoen er gratis og verdt å teste...
  • Söker rock projekt i Norge att vara med i och framför allt live gig. All rock/metal är intressant.  Smakprov: www.linkedin.com/in/emlu-music-production-983a92296    
  • Heisann! er det noen som vet verdien på denne?  serienummer: US20048978
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.