Web Analytics
Jump to content

Solo gitarist søker gitarist/band for jamming i Bergen


Van

Recommended Posts

Hei folkens! Er ny her på forumet. Jeg er 21 år og har spilt gitar i flere år. Men har bare nylig begynt å spille aktivt igjen. Teknisk sett duger jeg fremdeles. (finpusser bare litt på tapping, arpeggios og utholdenhets styrke i fingerene)

Det jeg lurer på om det er noen i bergen som spille sammen. Liker alt fra gammel rock til metal, metalcore og neo-klassisk (kan litt klassisk også)

Liker band og artister som f eks. Paul gilbert, Guns N' roses, Malmsteen, Maiden, Poison, Marty friedman, Van halen, Michael angelo batio, In flames, it prevails etc.

Vil helst spille med noen som er villig til å spille mer enn én sjanger. Altså folk som liker å variere litt og ikke bare det samme dritet dag ut og dag inn.

Spiller mest solo selv men som sagt vil spille med noen ikke bare høre meg selv.

Om det er noe mer dere vil vite/høre meg spille så bare si ifra. Takk for din tid.

Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...

Hey!

Dette virket da fristende. Jeg heter Aleksandra, 18 år, og har sunget i 5 år. Jeg har undervisning på kulturskolen i sang og privattimer utenom (går hovedsaklig i klassisk da), men har sunget i tre band ellers (ikke noe bra band må eg innrømme) og er veldig glad i rock, klassisk rock, jazz, blues og prog. Egentlig metal (Thrash og death) også, men growling er noe eg enda trenger en del øving på. Jeg har eksperimentert med mange slags stemmetyper. Og er altså glad i mange sjangre

Min stemme kan sammenlignes med Patti Smith og vokalisten i folkbandet Virelai. Har kompet noen sanger selv, og har noen rester fra forrige band. Så om du e interessert i høre kommer eg gjerne å synger litt for deg : )

Jeg har mye skole, men syns det høres gøy ut å kunne jamme en gang i uken. Kanskje blir det noe ganske tøft ut av det?

P.S: kjenner forresten en el-gitarist som leter etter nytt prosjekt også.

Edited by Alexis
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hadde Guitar Rig 3(?) for mange år siden. Prøve alt mulig - ink Amplitube, men syns GR var desidert best og enklest i bruk. Skal teste det nye også   Jeg bruker mest Bias FX of Bias FX2, men sliter litt med latency. Hvilken type PC bruker du, og hvordan er forsinkelsene?  
  • For et år siden kom jeg over programmet Guitar rig 6. De hadde en demo med alle funksjoner bare at man ikke kunne lagre, men fullt brukbar til opptak. Den varte i 30 min, så må man starte programmet på nytt. Jeg hadde demoen i tre måneder før jeg så at de hadde sommersalg og jeg fikk hele programmet til halv pris. 1000.- kroner som var latterlig billig med tanke på hvor mange amps, rack, pedaler og muligheter som var der. Det var over 1200 ferdig innstilte lyder i forskjellige sjangere og man kan lagre de i forskjellige filer. Man kan selvsagt justere de å lagre nye, eller lage egne med alt som finnes. Den har også instillinger for vokal, trommer og mye annet. Nå har Guitarrig 7 kommet med cubersalgspris, men jeg venter til Black Friday eller Cybermonday i håp om å få oppgradert billigere. Det er masse nytt. Her er en video   Her er nettsiden: Native Instruments Guitar rig 7 Og her kan du laste ned demoen: Note: The demo version runs 30 minutes per session, and can then be reopend to try again. Save and Total Recall functions disabled. Du klarer deg lenge med den PS. Dette er ikke ment som reklame, men et godt tips. Jeg tjener ikke noe på det, men den demoen er gratis og verdt å teste...
  • Söker rock projekt i Norge att vara med i och framför allt live gig. All rock/metal är intressant.  Smakprov: www.linkedin.com/in/emlu-music-production-983a92296    
  • Heisann! er det noen som vet verdien på denne?  serienummer: US20048978
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.