Web Analytics
Jump to content

Bytte pickups på Stratocaster


gtrman

Recommended Posts

Loddebolt med div. tilbehør får du for en hundrelapp på Biltema, Clas Ohlsson eller lignede butikker. Lodding av denne typen (kabler pickuper og slikt) er heller ikke veldig vanskelig. Kanskje på tide å prøve selv? ;)

Link to comment
Share on other sites

1. Lag mekanisk kontakt mellom ledere (tvin ledere sammen, lag en krok og hekt på switch, osv)

2. Legg tuppen av loddebolten på knutepunktet/punktet som binder lederne.

3. Vent 2-3 sekunder

4. Før loddetinnet på selve lederne, IKKE på loddebolten selv(loddetinn skal IKKE dryppes på kontaktpunkt). Tinnet blir nå flytende og sprer seg på lederne.

5. Fjern loddebolt når du har brukt nok tinn, vent 2-4 sekunder for at tinnet kjøles ned.

Og vips, du har spart tid og penger.

Link to comment
Share on other sites

Fikk nettopp Suhr ML's i gitaren min jeg og. Fine saker! De lager litt støy da, og er ikke spesielt glade i store lysrigger og teleslynge. :-)

Dette kan være en grei jobb å gjøre selv, men hvis du er usikker, ta gitaren din med til Allen Hunter (AVH) i Oslo. Han byttet pickupene på gitaren min, og jeg fikk en fin pris også.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hadde Guitar Rig 3(?) for mange år siden. Prøve alt mulig - ink Amplitube, men syns GR var desidert best og enklest i bruk. Skal teste det nye også   Jeg bruker mest Bias FX of Bias FX2, men sliter litt med latency. Hvilken type PC bruker du, og hvordan er forsinkelsene?  
  • For et år siden kom jeg over programmet Guitar rig 6. De hadde en demo med alle funksjoner bare at man ikke kunne lagre, men fullt brukbar til opptak. Den varte i 30 min, så må man starte programmet på nytt. Jeg hadde demoen i tre måneder før jeg så at de hadde sommersalg og jeg fikk hele programmet til halv pris. 1000.- kroner som var latterlig billig med tanke på hvor mange amps, rack, pedaler og muligheter som var der. Det var over 1200 ferdig innstilte lyder i forskjellige sjangere og man kan lagre de i forskjellige filer. Man kan selvsagt justere de å lagre nye, eller lage egne med alt som finnes. Den har også instillinger for vokal, trommer og mye annet. Nå har Guitarrig 7 kommet med cubersalgspris, men jeg venter til Black Friday eller Cybermonday i håp om å få oppgradert billigere. Det er masse nytt. Her er en video   Her er nettsiden: Native Instruments Guitar rig 7 Og her kan du laste ned demoen: Note: The demo version runs 30 minutes per session, and can then be reopend to try again. Save and Total Recall functions disabled. Du klarer deg lenge med den PS. Dette er ikke ment som reklame, men et godt tips. Jeg tjener ikke noe på det, men den demoen er gratis og verdt å teste...
  • Söker rock projekt i Norge att vara med i och framför allt live gig. All rock/metal är intressant.  Smakprov: www.linkedin.com/in/emlu-music-production-983a92296    
  • Heisann! er det noen som vet verdien på denne?  serienummer: US20048978
  • Via dette så endte jeg istedenfor opp med dette.   
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.