Web Analytics
Jump to content

Gitarundervisning - vettug timepris?


Aphelion

Recommended Posts

Har lenge tenkt på å kjøre på med litt gitarundervisning i tillegg til jobben. Jeg har ikke snøring på pedagogikk, men jeg har da spilt gitar i 20 år, så jeg vil tro jeg skal klare å hanskes med nybegynnere og delvis viderekomne :) Kjenner også flere som har lang erfaring med gitarundervisning, så jeg kan evt. få input fra de hvis det trengs. Så kommer spørsmålet, hvor mye er vettugt å ta for noe slikt nå til dags? Ser at f.eks. 4sound har både skyhøye priser og lange ventelister, så det bør jo være mulig å prise seg litt lavere og dermed fint klare å hanke inn noen «kunder»?

Link to comment
Share on other sites

Det som gjør typisk gitarundervisning så ineffektiv er den korte undervisningstiden.

Vil tro at både du og eleven har mer igjen for pengene hvis timene er 45 minutter eller mer i slengen.

Selv om du legger deg litt lavere i pris, så tjener du jo uansett bedre enn en 4soundlærer siden det kuttes ut ledd mellom deg og kunden.

Men pris?.. Hakke peiling. Men må hvertfall være nok til å ha seg ei fylle på byen etter en ettermiddag med undervisning. ;)

Link to comment
Share on other sites

 • 1 month later...

Du får vurdere litt selv, men hvis det er en utdannet lærer med pedagogikk og erfaring koster det rundt 500 pr time. Nå har du ingen av delene, så jeg ville lagt meg godt under, f. eks 350kr pr time det første halvåret. Den prisen er også forutsatt at du rapporterer det inn, og ikke jobber svart.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hei. Hvem er dere og hvilke sanger er det snakk om å spille?
  • Hallo. Hver dag tror jeg at jeg har oppnådd noe i dette livet. Ja, jeg har en høyere utdanning og til og med en vitenskapelig grad av en mester, men jeg jobber ikke i min spesialitet. Siden barndommen drømte jeg faktisk om å være psykolog, og derfor begynte jeg å tenke på å motta den andre høyere. Men for dette trenger jeg en meget betalt jobb, så nå leter jeg etter interessante ledige stillinger. Allerede samlet en CV på denne malen https://www.cvmal.no/cv-eksempel/ , og nå må du sende den til flere selskaper. Vi må jobbe noen år til for å endelig begynne å gjøre det du elsker.
  • Hei. Vi søker etter en bassist til et band i Arendal. Vi har tilgang til øvingslokale. Sjanger, rock. Vi er på utkikk etter en bassist som deler lidenskap for musikk og som har god teknikk og samspill. er åpen for å eksperimentere med ulike stilarter og låter, men vi ønsker også å ha et fast repertoar som vi kan øve på og fremføre. Vi er fleksibel når det gjelder øvingstider, men vi håper du er seriøs og engasjert. Hvis dette høres ut som noe for deg, vil vi gjerne høre fra deg snarest. Vi ser frem til å snakke med deg og finne ut mer om din musikkbakgrunn og interesser.
  • Lagde en hals av alm, og holder på med en jazzmaster kropp av samme planken . Underste kroppen er av surnet lønn.
  • Takk for det. Har brukt bjørk i toppen, alm i halsen og er usikker på kropp men tror det kan være sitka gran. Fikk en stor bit fra en arbeidskollega som ikke visste hva det var.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.