Web Analytics
Jump to content

GAS på japan MIJ vintage gitarer


Birkman

Recommended Posts

HUff må bare få det ut en plass.

Har sett på ny gitar lenge, men faller til stadighet tilbake til min fasinasjon av 70 og 80 talls MIJ gitarer produsert i Japan, så som greco, ibanez, yamaha, aria pro, charvel osv.., istedet for å bli facinert av dagens nye modeller.

Ender vel heller opp med å kjøpe inn 2-3 vintage gitarer istedet for en ny til samme pris.

Noen som lider av dette Japansyndromet?

Link to comment
Share on other sites

Har ,og har hatt noe Aria pro 2, Westone , Ibanez, Tokai og Fernandes. I mine øyne og ører er det gjennomgående god kvalitet, med unntak av enkelte svake ledd, varierende fra gitar til gitar.

Har gått over litt for min del dette syndromet, men kommer ihvertfall ikke til å selge Fernandesen, Aria Rsx-70 og Integra.

Men lysten kan komme igjen med fare for at det blir trangt om plassen.

Link to comment
Share on other sites

Om du får 3 gitarer for prisen av 1 gjennom å leve ut din vintage-GAS, så ser jeg ikke helt problemet... ;)

Problemet er jo plassen. ;) Skulle gjerne hatt en hel etasje med gitarer som et vintage gitar museum.

Har tenkt på gitarer som PRS, Suhr, Anderson osv, men faller stadig tilbake til de "gamle". Kanskje dumt, men akk så mye fint gammelt det finnes ifra østen i alle typer og fasonger.

Link to comment
Share on other sites

Problemet er jo plassen. ;) Skulle gjerne hatt en hel etasje med gitarer som et vintage gitar museum.

Har tenkt på gitarer som PRS, Suhr, Anderson osv, men faller stadig tilbake til de "gamle". Kanskje dumt, men akk så mye fint gammelt det finnes ifra østen i alle typer og fasonger.

Plass er alltid et problem. Selg konfirmasjonsdressen som likevel ikke passer lenger på finn.no og kjøp et par slike for pengene: http://www.gitarist.no/the_guitar_hanger/P_1424

;):ninja:

Link to comment
Share on other sites

Her er mine to favoritter, som anbefales på det varmeste.

Fernandesen har fått sperzel, selv om de orginale var gode. Jeg har også fått skiftet bånd på den, samt flatet ut og relakkert gripbrettet.

Ariaen har kun fått nye stemmeskruer, da de gamle var utslitte.

post-9051-0-77031700-1325268277_thumb.jp

post-9051-0-44113900-1325268288_thumb.jp

Rå den ariaen der

Link to comment
Share on other sites

Aria pro 2 Rsx-70 er navnet. Finnes en utgave som heter Rsx-80 med litt mer spjåkeri.

Vrengen er stock ja, og den kan justeres med volum, slik at man med å vri en bryter også kan senke volumet slik at man også har mulighetene en Les Paul har.

Mener det er en til på forumet som har en likedan.

Betalte 2500 svenske for min noen år tilbake, og det var et kupp. Den er mer lettspillt enn det meste, og mikkene er faktisk ålreite på den, spesielt til renlyd.

Hadde glatt kjøpt en til for å si det sånn :)

Link to comment
Share on other sites

Noen som har spesifikk peil på charvel gitarer kontra jackson? (nyere). Tenker da på spesielt charvel 6 1987-1989 og sammenligningen med dagens soloist modeller, i særskilt SL1. Man leser på jackson forum at man mener de kan sammenlignes både kvalitets og spillemessig...

Noen som har erfaringer med charvel 6?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Siste aktive tråder

  • Hadde Guitar Rig 3(?) for mange år siden. Prøve alt mulig - ink Amplitube, men syns GR var desidert best og enklest i bruk. Skal teste det nye også   Jeg bruker mest Bias FX of Bias FX2, men sliter litt med latency. Hvilken type PC bruker du, og hvordan er forsinkelsene?  
  • For et år siden kom jeg over programmet Guitar rig 6. De hadde en demo med alle funksjoner bare at man ikke kunne lagre, men fullt brukbar til opptak. Den varte i 30 min, så må man starte programmet på nytt. Jeg hadde demoen i tre måneder før jeg så at de hadde sommersalg og jeg fikk hele programmet til halv pris. 1000.- kroner som var latterlig billig med tanke på hvor mange amps, rack, pedaler og muligheter som var der. Det var over 1200 ferdig innstilte lyder i forskjellige sjangere og man kan lagre de i forskjellige filer. Man kan selvsagt justere de å lagre nye, eller lage egne med alt som finnes. Den har også instillinger for vokal, trommer og mye annet. Nå har Guitarrig 7 kommet med cubersalgspris, men jeg venter til Black Friday eller Cybermonday i håp om å få oppgradert billigere. Det er masse nytt. Her er en video   Her er nettsiden: Native Instruments Guitar rig 7 Og her kan du laste ned demoen: Note: The demo version runs 30 minutes per session, and can then be reopend to try again. Save and Total Recall functions disabled. Du klarer deg lenge med den PS. Dette er ikke ment som reklame, men et godt tips. Jeg tjener ikke noe på det, men den demoen er gratis og verdt å teste...
  • Söker rock projekt i Norge att vara med i och framför allt live gig. All rock/metal är intressant.  Smakprov: www.linkedin.com/in/emlu-music-production-983a92296    
  • Heisann! er det noen som vet verdien på denne?  serienummer: US20048978
  • Via dette så endte jeg istedenfor opp med dette.   
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.