Web Analytics
Jump to content

Gode og raske proffer i Oslo-området som kan koble pickup'er


Recommended Posts

Hei,

har festet en SJBJ-1B på strat'en min, men virker som om det er noe galt med kablinga, for det lyder som en singlecoil. Vurderer derfor å ta den med til en proff for feilsøking. Noen som kjenner til proffer i Oslo-området som er gode og raske på festing av pickup'er på strat?

Kenneth

Link to comment
Share on other sites

Litt info kanskje? Hvor mange volum har du? hvor mange tone har du? Hvor mange pickuper er det? Hvilke pickuper er det?

Skal ikke se bortifra at mange kan hjelpe deg med tekst. Hvis du kan lodde selv er det ikke så vanskelig...

Takk for svar.

Situasjonen er den at jeg har festet en SJBJ-1B på strat'en min, men at det virker som om kun den ene spoolen/coil'en fungerer. Strat'en har nå de orginale pickup'ene i neck og middle posisjonene, men denne SJBJ-1B'en i bridge som jeg da har festet feil. Så SJBJ-1B'en er festet og fungerer, men den fungerer ikke helt som den skal.

Gitaren er en 96-modell standard Fender Stratocaster, med tre singlecoiler og en fem-veis switch.

For hjelp til feilsøking se min tråd hvor jeg har beskrevet problemet. Tråden vi er i nå var ment først og fremst for å komme i kontakt med proffer som kunne tatt en titt på gitaren, men setter også pris på hjelp til feilsøking med tekst i tråden over.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hadde Guitar Rig 3(?) for mange år siden. Prøve alt mulig - ink Amplitube, men syns GR var desidert best og enklest i bruk. Skal teste det nye også   Jeg bruker mest Bias FX of Bias FX2, men sliter litt med latency. Hvilken type PC bruker du, og hvordan er forsinkelsene?  
  • For et år siden kom jeg over programmet Guitar rig 6. De hadde en demo med alle funksjoner bare at man ikke kunne lagre, men fullt brukbar til opptak. Den varte i 30 min, så må man starte programmet på nytt. Jeg hadde demoen i tre måneder før jeg så at de hadde sommersalg og jeg fikk hele programmet til halv pris. 1000.- kroner som var latterlig billig med tanke på hvor mange amps, rack, pedaler og muligheter som var der. Det var over 1200 ferdig innstilte lyder i forskjellige sjangere og man kan lagre de i forskjellige filer. Man kan selvsagt justere de å lagre nye, eller lage egne med alt som finnes. Den har også instillinger for vokal, trommer og mye annet. Nå har Guitarrig 7 kommet med cubersalgspris, men jeg venter til Black Friday eller Cybermonday i håp om å få oppgradert billigere. Det er masse nytt. Her er en video   Her er nettsiden: Native Instruments Guitar rig 7 Og her kan du laste ned demoen: Note: The demo version runs 30 minutes per session, and can then be reopend to try again. Save and Total Recall functions disabled. Du klarer deg lenge med den PS. Dette er ikke ment som reklame, men et godt tips. Jeg tjener ikke noe på det, men den demoen er gratis og verdt å teste...
  • Söker rock projekt i Norge att vara med i och framför allt live gig. All rock/metal är intressant.  Smakprov: www.linkedin.com/in/emlu-music-production-983a92296    
  • Heisann! er det noen som vet verdien på denne?  serienummer: US20048978
  • Via dette så endte jeg istedenfor opp med dette.   
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.