Web Analytics
Jump to content

Strømforsyning til ProCo-pedal


Knewt

Recommended Posts

Heisann.

Har en ProCo TurboRAT som jeg gjerne skulle hatt litt strøm til. Har googla litt, men finner stort sett bare noe jeg tror er amerikanske adaptere. ProCo-pedalene bruker ikke vanlig strømforsyninger, men har minihack-størrelse på strøminntaket. Noen som vet hvor jeg kan kjøpe dette? Eventuelt et uoriginalt. Har ikke sett sånne strømadaptere i det hele tatt, verken originale ProCo eller uoriginale.

Link to comment
Share on other sites

Jeg har en overgang fra vanlig dc-plugg til jack, som du kan få... Ellers kan du kjøpe behringers dc-forsyning i telefonladerutførelse. Koster ca 200.- pg er lett verdt det pga av overgangene som medfølger alene!, og den støyer ikke spes mye heller :)

Er det denne du tenker på, da?

http://evenstadmusikk.no/index.php?main_page=product_info&cPath=308_315_421&products_id=12648

Hvis du har en vanlig adapter får du kjøpt en overgang for 20 kroner... Tror big muff bruker det samme, om jeg forsto deg riktig. :)

Prøvde dette, men funket ikke. Regner dog med at dette var på grunn av enten adapterne jeg brukte eller overgangen som var dårlig.

Link to comment
Share on other sites

Har bare en pedal akkurat nå, eller; jeg låner en i tillegg. ProCo TurboRAT og Ibanez Weeping demon. Blir nok ikke så mye mer enn dette. Kanskje en tuner. Og kanskje en compressor. Og muligens en EQ. Og hvem vet, kanskje en chorus? :P

Edited by Knewt
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Vi er et ny oppstartet band, vi spiller litt forskjellig, alt ifra Pink Floyd til CC Cowboys, vi har planer etterhvert å spille konserter osv. Tillegg lage egne låter. 
  • Hei. Hvem er dere og hvilke sanger er det snakk om å spille?
  • Hallo. Hver dag tror jeg at jeg har oppnådd noe i dette livet. Ja, jeg har en høyere utdanning og til og med en vitenskapelig grad av en mester, men jeg jobber ikke i min spesialitet. Siden barndommen drømte jeg faktisk om å være psykolog, og derfor begynte jeg å tenke på å motta den andre høyere. Men for dette trenger jeg en meget betalt jobb, så nå leter jeg etter interessante ledige stillinger. Allerede samlet en CV på denne malen https://www.cvmal.no/cv-eksempel/ , og nå må du sende den til flere selskaper. Vi må jobbe noen år til for å endelig begynne å gjøre det du elsker.
  • Hei. Vi søker etter en bassist til et band i Arendal. Vi har tilgang til øvingslokale. Sjanger, rock. Vi er på utkikk etter en bassist som deler lidenskap for musikk og som har god teknikk og samspill. er åpen for å eksperimentere med ulike stilarter og låter, men vi ønsker også å ha et fast repertoar som vi kan øve på og fremføre. Vi er fleksibel når det gjelder øvingstider, men vi håper du er seriøs og engasjert. Hvis dette høres ut som noe for deg, vil vi gjerne høre fra deg snarest. Vi ser frem til å snakke med deg og finne ut mer om din musikkbakgrunn og interesser.
  • Lagde en hals av alm, og holder på med en jazzmaster kropp av samme planken . Underste kroppen er av surnet lønn.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.