Web Analytics
Jump to content

Erfaring med billig barnegitar? Innebygd forsterker.


LTBR

Recommended Posts

Kopi av mail jeg sendte til forhandler:

Hei. Jeg bestilte denne gitaren til min sønn i julegave: http://www.best2music.no/shop/elgitar-m-innebygget-746p.html Jeg spiller gitar selv, og skulle teste at alt virket på den. Det jeg lurer på er lyden. Den koster jo ikke all verden og jeg skjønner at man får det man betaler for, men det var nesten ikke lyd i høytaleren på gitaren. Det var såvidt det var høyere enn lyden av selve strengene uten amplifisering. Er det normalt, skal det virkelig ikke være høyere lyd enn dette på den? Eller har jeg vært uheldig og fått en som ikke virket. Det jeg stusser på er at det ikke er noe lyd i høytaleren før volumknotten står helt på max. hvis jeg skrur ett hakk tilbake på volumet så forsvinner lyden. Hvis man tenker seg at den går fra 1 til 10 så kommer det ikke lyd før den er på 9, og da er lyden veldig lav. Logisk sett så skulle lyden ha begynt på dette volumet når man vrir til 1 og så bare økt oppover til 10.

Noen som har denne gitaren og vet om det er så lav lyd i den eller om det er noe feil med min?

Edited by www.dynamite.name
Link to comment
Share on other sites

Hva slags batteri er det som driver denne? Dersom batteriet skal ha en viss levetid, så er det vel en minimal forsterker. I tillegg regner jeg med at elementet ikke er av de aller mest effektive. Til prisen tror jeg man skal være glad for at det er lyd i det hele tatt.

Du kan evt forsøke å heve pickupen litt for å få mer lyd.

Edited by sarge
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Velkommen! Bare å fyre løs med spørsmål  
  • Hei,  noen som vet hva denne gitaren er verdt?
  • Hei,  noen som har greie på hva en slik gitar er verdt?
  • Nybegynner her. Arva akkustisk, Ibanez hel-tre fra familie noen genrasjoner tilbake og klimprer, med andre ord nybegynner. Jeg bruker youtube og lærer meg låter jeg liker og det dukker opp spørsmål underveis som jeg ikke vet hvor jeg skal sende. Dermed endte jeg her. Kanskje finner jeg svar eller kanskje kan jeg da spørre og bli klokere=) Målet må bli å oppgradere til elgitar etterhvert da mange av mine favoritt-band har så sjuke gitarsoloer som jeg har sjukt lyst å spille selv! litt hårete mål, men det må til. Gleder meg å bli en del av dette og forhåpentligvis lære av det som står allerde eller fyre av noen merkelige nybegynnerspørsmål som andre i tillegg til meg kan lære av
  • PS, forumet ble egentlig nedlagt for 2 år siden. Av en eller annen merkelig grunn lever det fortsatt, men det er grunnen til at det er ekstremt lav respons her. Utrolig nok havner jeg tilbake her, hver gang jeg googler reviews eller gitarutstyr på norsk. Viser hvor mye historie og kunnskap som ligger lagret her. 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.