Web Analytics
Jump to content

Elendig trommis og bassist søkes i Trondheim


Lorang Sivertsen

Recommended Posts

Hei

Vi er et "band" bestående av 3 personer som har øvd sammen i omlag et halvår. To av oss prøver å spille gitar, mens den siste gjør det han kan for å vræle noen toner ut av kjeften sin. To av oss er i slutten av 20-årene, mens den siste enda har noen år igjen før han kan kalle seg voksen.

Det vi nå er ute etter er to mennesker som kan tenke seg å hjelpe oss med det vi mener vi mangler, nemlig en bassist og en trommis. Det er en antydning til fordel dersom du har spilt litt tidligere, men forsåvidt ingen forutsetning dersom du har andre kvaliteter, f.eks noen heftige dancemoves.

Jeg tenker det blir lite vits å nevne følgende, men jeg gjør det uansett: Vi er ikke et band som satser på å bli den nye musikalske vinen. Vi er kun ute etter å føle oss som rockestjerner, dvs møtes en gang i uka for å ha det litt gøy og gjøre det vi kan for å produsere noen forhåpentligvis samstemte toner.

Dersom dette er noe du kan tenke deg, send meg en sms (95 77 94 16) eller epost (esjohnse@gmail.com).

Vi øver torsdager kl 2000 på Buran, men tar nå juleferie med håp om å møtes til en fulltallig øving i midten av januar. Dermed er dette en gylden mulighet til å sanke nye medlemmer, så ta kontakt!

For å gi et lite innblikk i hvilken type musikk vi prøver å spille, kan jeg presentere følgende liste over sanger vi har øvd på det siste halvåret:

Weezer - My name is Jonas

Weezer - Pork & Beans

Manic Street Preachers - Patsy

Backyard Babies - Roads

Kaizers Orchestra - Hjerteknuser

Guns'n'Roses - Patience

The Offspring - Kick Him When He's Down

Og muligens en til eller to som jeg ikke kommer på i farta...

Uansett, ta kontakt hvis du er interessert i en heidundrende musikkopplevelse!

Edited by Lorang Sivertsen
Link to comment
Share on other sites

 • 4 weeks later...

Hei, Jeg kan spille både Trommer og Bass, dessuten bor jeg på Buran! Har spilt trommer i ca 10 (skal sies at jeg ikke har øvd mye de siste åra) og gitar og bass i ca 5. Nærmer meg 20 hva kommer til alder. Om interesse send meg en mail på olaverlend@hotmail.com, da du kan være sikker på et sent svar hvis du sender PM da jeg aldri husker å titte innom dette forumet.

MVH Olav

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hadde Guitar Rig 3(?) for mange år siden. Prøve alt mulig - ink Amplitube, men syns GR var desidert best og enklest i bruk. Skal teste det nye også   Jeg bruker mest Bias FX of Bias FX2, men sliter litt med latency. Hvilken type PC bruker du, og hvordan er forsinkelsene?  
  • For et år siden kom jeg over programmet Guitar rig 6. De hadde en demo med alle funksjoner bare at man ikke kunne lagre, men fullt brukbar til opptak. Den varte i 30 min, så må man starte programmet på nytt. Jeg hadde demoen i tre måneder før jeg så at de hadde sommersalg og jeg fikk hele programmet til halv pris. 1000.- kroner som var latterlig billig med tanke på hvor mange amps, rack, pedaler og muligheter som var der. Det var over 1200 ferdig innstilte lyder i forskjellige sjangere og man kan lagre de i forskjellige filer. Man kan selvsagt justere de å lagre nye, eller lage egne med alt som finnes. Den har også instillinger for vokal, trommer og mye annet. Nå har Guitarrig 7 kommet med cubersalgspris, men jeg venter til Black Friday eller Cybermonday i håp om å få oppgradert billigere. Det er masse nytt. Her er en video   Her er nettsiden: Native Instruments Guitar rig 7 Og her kan du laste ned demoen: Note: The demo version runs 30 minutes per session, and can then be reopend to try again. Save and Total Recall functions disabled. Du klarer deg lenge med den PS. Dette er ikke ment som reklame, men et godt tips. Jeg tjener ikke noe på det, men den demoen er gratis og verdt å teste...
  • Söker rock projekt i Norge att vara med i och framför allt live gig. All rock/metal är intressant.  Smakprov: www.linkedin.com/in/emlu-music-production-983a92296    
  • Heisann! er det noen som vet verdien på denne?  serienummer: US20048978
  • Via dette så endte jeg istedenfor opp med dette.   
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.