Web Analytics
Jump to content

Fender hot rod deville 212+ boss me70


nolem

Recommended Posts

Hei. Har en hot rod deville forsterker. Jeg har nettopp kjøpt et pedalbrett boss me 70. Har sett mange youtube klipp hvor de får kanon lyd. Jeg klarer rett og slett ikke finne den gode lyden jeg er på jakt etter. Føler at forsterkeren sin tuning dominerer effektbrettet sine. Hva er best å tune ampen inn på når man har pedalbrett?

Link to comment
Share on other sites

Hot Rod Deville er jo i utgangspunktet en veldig clean amp, så jeg tipper at "problemene" dine ligger i innstillinger i brettet. Slår du f.eks. av cab-simulator i brettet? Det er vel i grunnen ganske essensielt når man bruker slike brett gjennom en gitaramp og ikke gjennom PA/headset/PC osv.

Link to comment
Share on other sites

 • 5 months later...

En stund siden jeg har brukt mitt boss me 70 nå. Fant andre pedaler som funket bedre for meg, men allikevel har jeg lyst å få brukt dette når jeg øver hjemme. Det virker som problemet er instillingene i brettet mitt som nevnt tidligere. Men jeg merker og det når ejg bruker MONO utgangen for å koble til forsterkeren min, så blir det en veldig annerledes lyd en når jeg bruker headset, som egentlig jeg har brukt mest. Er det noe tips eller instillinger jeg må gjøre ?

Link to comment
Share on other sites

Jeg vet at de litt mer avanserte effektbretta gjerne har en form for instilling der du velger hva slags utstyr du kobler det til, som forandrer utgangssignalet avhengig av om du skal koble den til Gitarforsterker eller PA/mikser. Om ME70 har slik instilling og den er satt til PA så vil nok det kanskje låte rart på en gitarforsterker.

I tillegg så er det jo veldig stor forskjell på lyden i en gitarforsterker og et headset også.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hadde Guitar Rig 3(?) for mange år siden. Prøve alt mulig - ink Amplitube, men syns GR var desidert best og enklest i bruk. Skal teste det nye også   Jeg bruker mest Bias FX of Bias FX2, men sliter litt med latency. Hvilken type PC bruker du, og hvordan er forsinkelsene?  
  • For et år siden kom jeg over programmet Guitar rig 6. De hadde en demo med alle funksjoner bare at man ikke kunne lagre, men fullt brukbar til opptak. Den varte i 30 min, så må man starte programmet på nytt. Jeg hadde demoen i tre måneder før jeg så at de hadde sommersalg og jeg fikk hele programmet til halv pris. 1000.- kroner som var latterlig billig med tanke på hvor mange amps, rack, pedaler og muligheter som var der. Det var over 1200 ferdig innstilte lyder i forskjellige sjangere og man kan lagre de i forskjellige filer. Man kan selvsagt justere de å lagre nye, eller lage egne med alt som finnes. Den har også instillinger for vokal, trommer og mye annet. Nå har Guitarrig 7 kommet med cubersalgspris, men jeg venter til Black Friday eller Cybermonday i håp om å få oppgradert billigere. Det er masse nytt. Her er en video   Her er nettsiden: Native Instruments Guitar rig 7 Og her kan du laste ned demoen: Note: The demo version runs 30 minutes per session, and can then be reopend to try again. Save and Total Recall functions disabled. Du klarer deg lenge med den PS. Dette er ikke ment som reklame, men et godt tips. Jeg tjener ikke noe på det, men den demoen er gratis og verdt å teste...
  • Söker rock projekt i Norge att vara med i och framför allt live gig. All rock/metal är intressant.  Smakprov: www.linkedin.com/in/emlu-music-production-983a92296    
  • Heisann! er det noen som vet verdien på denne?  serienummer: US20048978
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.