Web Analytics
Jump to content

Fender hot rod deville 212+ boss me70


nolem
 Share

Recommended Posts

Hei. Har en hot rod deville forsterker. Jeg har nettopp kjøpt et pedalbrett boss me 70. Har sett mange youtube klipp hvor de får kanon lyd. Jeg klarer rett og slett ikke finne den gode lyden jeg er på jakt etter. Føler at forsterkeren sin tuning dominerer effektbrettet sine. Hva er best å tune ampen inn på når man har pedalbrett?

Link to comment
Share on other sites

Hot Rod Deville er jo i utgangspunktet en veldig clean amp, så jeg tipper at "problemene" dine ligger i innstillinger i brettet. Slår du f.eks. av cab-simulator i brettet? Det er vel i grunnen ganske essensielt når man bruker slike brett gjennom en gitaramp og ikke gjennom PA/headset/PC osv.

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...

En stund siden jeg har brukt mitt boss me 70 nå. Fant andre pedaler som funket bedre for meg, men allikevel har jeg lyst å få brukt dette når jeg øver hjemme. Det virker som problemet er instillingene i brettet mitt som nevnt tidligere. Men jeg merker og det når ejg bruker MONO utgangen for å koble til forsterkeren min, så blir det en veldig annerledes lyd en når jeg bruker headset, som egentlig jeg har brukt mest. Er det noe tips eller instillinger jeg må gjøre ?

Link to comment
Share on other sites

Jeg vet at de litt mer avanserte effektbretta gjerne har en form for instilling der du velger hva slags utstyr du kobler det til, som forandrer utgangssignalet avhengig av om du skal koble den til Gitarforsterker eller PA/mikser. Om ME70 har slik instilling og den er satt til PA så vil nok det kanskje låte rart på en gitarforsterker.

I tillegg så er det jo veldig stor forskjell på lyden i en gitarforsterker og et headset også.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.