Web Analytics
Jump to content

Kjøpe Looper


StratRocker

Recommended Posts

Vel, hvilken du bør kjøpe avhenger av hva du skal bruke den til. Er det bare for å sitte hjemme holder det med en Boss RC-2 eller RC-3. (RC-2 fåes billig på finn.no fra tid til annen) De har innebygde trommetracks med tap-tempo, og helt greie til å spille inn et comp for så å øve inn soloer o.l oppå dette.

Link to comment
Share on other sites

Den lille looperen fra Boss har ganske lang opptakstid, men synes det var minimalt med muligheter med den i forhold til f.eks en rc-50 (aka Bernhoft-pedalen) :)

Line 6 DL4 har også en looperfunksjon, og den er grei nok den til små melodier, men jeg føler meg ofte begrenset av at det er bare 14 sekunders opptakstid.

rc-50 i mine øyne den beste hvis en gidder å sette seg inn i mulighetene.

Nå har vel rc-300 (hvis det var rette modellbetegnelsen) kanskje kommet.. hvis den har kommet..

Hva er budsjettet? Skal du bruke den til vokal, gitar, live eller på soverommet?

Link to comment
Share on other sites

Boss RC-30 er ganske bra! Du kan recorde flere timer, 99 loops, på 2 spor i hver loop, og legge inn hele sanger som wav filer via USB fra pc. Enkel å operere.

RC-3 har samme muligheter,men bare en pedal, det gjør den litt mer komplisert å bruke....

De gamle modellene RC-2 og RC-20 er også bra, men mye kortere recording tid, bare 18 minutter tror jeg,, fordelt på 11 loops. Men helt ok hvis behovet bare er korte looper..

Link to comment
Share on other sites

Kjøp deg RC-3 holder i massevis med 3timer? opptakstid og 99 slots til lagring, samt trommer, beats osv ligger inne med tap tempo.

Jeg stortrives med min vertfall. Men tror jeg hadde blitt mindre imponert over rc2 da du fort bruker opp litt tid/minne.

1500kr er vel veiledende pris på denne.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hadde Guitar Rig 3(?) for mange år siden. Prøve alt mulig - ink Amplitube, men syns GR var desidert best og enklest i bruk. Skal teste det nye også   Jeg bruker mest Bias FX of Bias FX2, men sliter litt med latency. Hvilken type PC bruker du, og hvordan er forsinkelsene?  
  • For et år siden kom jeg over programmet Guitar rig 6. De hadde en demo med alle funksjoner bare at man ikke kunne lagre, men fullt brukbar til opptak. Den varte i 30 min, så må man starte programmet på nytt. Jeg hadde demoen i tre måneder før jeg så at de hadde sommersalg og jeg fikk hele programmet til halv pris. 1000.- kroner som var latterlig billig med tanke på hvor mange amps, rack, pedaler og muligheter som var der. Det var over 1200 ferdig innstilte lyder i forskjellige sjangere og man kan lagre de i forskjellige filer. Man kan selvsagt justere de å lagre nye, eller lage egne med alt som finnes. Den har også instillinger for vokal, trommer og mye annet. Nå har Guitarrig 7 kommet med cubersalgspris, men jeg venter til Black Friday eller Cybermonday i håp om å få oppgradert billigere. Det er masse nytt. Her er en video   Her er nettsiden: Native Instruments Guitar rig 7 Og her kan du laste ned demoen: Note: The demo version runs 30 minutes per session, and can then be reopend to try again. Save and Total Recall functions disabled. Du klarer deg lenge med den PS. Dette er ikke ment som reklame, men et godt tips. Jeg tjener ikke noe på det, men den demoen er gratis og verdt å teste...
  • Söker rock projekt i Norge att vara med i och framför allt live gig. All rock/metal är intressant.  Smakprov: www.linkedin.com/in/emlu-music-production-983a92296    
  • Heisann! er det noen som vet verdien på denne?  serienummer: US20048978
  • Via dette så endte jeg istedenfor opp med dette.   
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.