Web Analytics
Jump to content

Eric Johnson signatur strat på vei.(store bilder)


Jonathan

Recommended Posts

Eric-Johnson-Sig-burst-lg.jpg

Eric-Johnson-Sig-red-lg.jpg

"After years of continual consumer and retailer requests, Fender has announced the long-awaited Eric Johnson Signature Model Stratocaster guitar. The brainchild of Johnson himself, this new model is designed with Eric's own personal features and preferences, and it is made possible because of his expressed desire to give something back to the collectors, players and, especially, the fans who have supported him throughout his career.

The Eric Johnson Signature Model Fender Stratocaster guitar is built from some of the finest materials available. The light 2-piece alder body is dressed in a very thin nitro cellulous lacquer finish, and the 1-piece quarter-sawn maple neck sports a 12 inch fingerboard radius, 21 highly polished frets, and a soft "V" neck profile.

Additional features include staggered vintage style machine heads, thus eliminating the need for a string tree, custom pickups with countersink screws and wound to Eric's specifications, and highly contoured body and neck."

:)

Link to comment
Share on other sites

Faktisk noe jeg kunne tenkt meg å ha selv. EJ Strat, på høy tid. Men kanskje litt merkelig ettersom han selv ikke spiller så mye på nye Strater. Kommer sikkert til å koste litt, men jaggu er det en godsak også, blir minst like flink som EJ med en slik. :D

Link to comment
Share on other sites

For meg er det viktigste at disse har 12" radius på halsen mot normalt

9,5" som Fender Stratocaster bruker å ha.

Stevie Ray Vaughan sin signaturmodell har også 12" men den er litt rar

pga han har valgt å ha vibarmen over vibsystemet. Hendrix detalj det :wink:

Så endelig en ny Fender Stratocaster med 12" radius, samme radius

som Gibson bruker.

Man kan ha lavere strenghøyde da og det liker nok mange

som er vant med å spille Gibson Les Paul eller Ibanez for den del.

Men Ibanez "shredder" halsene har radius rundt 16" da.

Link to comment
Share on other sites

eller er det bare du som må lære deg at finish ikke bestemmer egenskapene til en gitar...

tenkte no mest på utseendet, da... ikke akkurat revolusjonerende design.

Men jeg kommer nok til å prøve den hvis jeg ser den på hagstrøm en dag (ikke sikkert det blir så lett, den ser jo ut som alle de andre fenderene.)

Men da bare på grunn av at eric johnson er en tøffing.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Det @CastorFiber sa. Forskjellene mellom merker som produseres på tilsynelatende samme fabrikker eller i samme land er som oftest to ting: Kvaliteten på delene som brukes, og hvor nøyaktig kvalitetskontrollen er. Generelt er det null poeng i å basere en avgjørelse på hvilken fabrikk et instrument produseres i.   Når det gjelder Morgan generelt så er det vanskelig å si noe objektivt om hva et instrument er verdt, men jeg har testet en del Morgan gjennom årene, og eid minst én Morgan-gitar, og kvaliteten er slett ikke verst, spesielt i nyere tid. Jeg vil ikke personlig sammenligne dem med Harley Benton i alle fall. Så hvis det ikke absolutt må stå Fender eller Gibson på headstock tror jeg de er vel verdt en kikk. Det beste er selvsagt å teste før du kjøper, men de fleste nettbutikker har gode returordninger (som oftest 30 dager fri retur), så risikoen er liten uansett.
  • Hey, Jeg har ikke all verdens erfaring med Morgan gitarer.. men kjøpte nylig en Morgan på Finn av typen "Morgan W420SE". En Parlor-størrelse gitar. Jeg har aldri eid en Morgan-gitar før men har alltid hatt litt fordommer mot de (billig Kina-gitarer  ) Men denne gitaren viste seg å være en fantastisk gitar. Prøver fortsatt å finne ut litt mer om den, men det ser ut til at den er heltre både topp, sider og bunn hvorav sider og bunn er av Mahogny og toppen virker å være gran. Lyden jeg får av denne gitaren er også helt fantastisk både tilkoblet og ikke. Klarer ikke finne tilsvarende den jeg har noe som helst sted så den kan virke å være spesiallaget på noe vis, hvilket ville forklare den høye kvaliteten den virker å ha. Men dersom noen er ute etter en god Morgan vil jeg anbefale denne: https://gitarsenteret.no/morgan-w-420-se.html  
  • Nå skal ikke jeg legge ut noe som helst om min erfaring med Morgan gitarer. Det jeg har noe erfaring med, er at hvis man skal få produsert gitarer i Kina, så er det veldig viktig med "styring fra mottakerlandet", og gjerne også kontroll av varene. Jeg har ikke noe grunnlag til å si noe om kinesiske produsenter på bred skala, men har snakket og hørt erfaring fra flere med slik erfaring, både når det gjelder instrumenter og andre varer. Produsenter av varer i østen har fra tid til annen et litt annet syn på når "man har gjort en god nok jobb", og hva som er akseptable snarveier for å oppfylle produksjon- og kvalitetsmål. Dette er det faktisk skrevet tykke bøker om. Jeg regner med at grunnen til at Morgan har en høyere pris, er at de legger mer penger i å administrere og kontrollere produksjon og vare. Dette er for all del ikke noen fasit, bare min mening.
  • Hei!  Er det noen der ute som har en formening om hva en Gibson SG Standard fra 1971 kan være verdt? Den har et reparert halsbrudd, originale bånd, stemmeskruer, vibrolaen er erstattet med en stop tailpiece, PAF mikker, og er godt brukt.  Mvh Mats
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.