Web Analytics
Jump to content

Taylor 8 string bariton


Tommern

Recommended Posts

Jepp, jeg har faktisk prøvd en slik på Tre45 i Trondheim !

Som kjent, så er Taylorgitarer svææært gode instrumenter, noe denne gitaren også definitivt er !

Lettspilt og med kjempegod lyd. Den var derimot litt uvant å spille på med så tykke strenger, også var den litt dyr... Den var ett sted mellom 20-30.000. Husker ikke helt. Tror enten det var 23, 26 eller 28000 der.

Var ganske spesielt, minte litt om 12-strengs lyd på noen akkorder, og som han sier, det er tonnevis med inspirasjon i ett slikt instrument :)

Edited by Hallstein
Link to comment
Share on other sites

Det er vel et gjentagende faktum det, at hvis vi snakker både kvalitet og innovasjon, så ruller det fort laks. Fikk lyst på en sånn en, til unplugged greier. Blir kanskje litt vel mye bånn ved strumming i band med bassgitar.... <_<

Link to comment
Share on other sites

Har prøvd 6-strengeren, og det var en svært interessant sak. Det var imidlertid svært uvant for meg, da jeg til vanlig spiller en 912c som er en gitar i helt andre enden av skalen (relativt liten kropp, short scale, light-strenger)

Ja, kvalitet koster, men Taylor ser ut til å ta lite eller ingenting for innovasjon her. Den koster omtrent det den "bør" koste, om man ser på spesifikasjonene. Det er mer eller mindre en 700-serie med oppgradert nøtt og sadel (fra tusq til ben). 700-serien har forøvrig seder eller engelmann topp, mens bariton har sitka, men dette er neglisjerbart prismessig. Så det gir mening at en Taylor B6 koster det samme som en 716ce (samme kropp), og B8 ørlite dyrere (noe ekstra materialkostnader og arbeid). Vet ikke hva disse går for i Norge, men regner med det er et sted mellom 25 og 30 000, sannsynligvis nærmere 25.

Absolutt en spennende gitar, men vil vel påstå at den er for spesielt interesserte. Herlig lyd!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hadde Guitar Rig 3(?) for mange år siden. Prøve alt mulig - ink Amplitube, men syns GR var desidert best og enklest i bruk. Skal teste det nye også   Jeg bruker mest Bias FX of Bias FX2, men sliter litt med latency. Hvilken type PC bruker du, og hvordan er forsinkelsene?  
  • For et år siden kom jeg over programmet Guitar rig 6. De hadde en demo med alle funksjoner bare at man ikke kunne lagre, men fullt brukbar til opptak. Den varte i 30 min, så må man starte programmet på nytt. Jeg hadde demoen i tre måneder før jeg så at de hadde sommersalg og jeg fikk hele programmet til halv pris. 1000.- kroner som var latterlig billig med tanke på hvor mange amps, rack, pedaler og muligheter som var der. Det var over 1200 ferdig innstilte lyder i forskjellige sjangere og man kan lagre de i forskjellige filer. Man kan selvsagt justere de å lagre nye, eller lage egne med alt som finnes. Den har også instillinger for vokal, trommer og mye annet. Nå har Guitarrig 7 kommet med cubersalgspris, men jeg venter til Black Friday eller Cybermonday i håp om å få oppgradert billigere. Det er masse nytt. Her er en video   Her er nettsiden: Native Instruments Guitar rig 7 Og her kan du laste ned demoen: Note: The demo version runs 30 minutes per session, and can then be reopend to try again. Save and Total Recall functions disabled. Du klarer deg lenge med den PS. Dette er ikke ment som reklame, men et godt tips. Jeg tjener ikke noe på det, men den demoen er gratis og verdt å teste...
  • Söker rock projekt i Norge att vara med i och framför allt live gig. All rock/metal är intressant.  Smakprov: www.linkedin.com/in/emlu-music-production-983a92296    
  • Heisann! er det noen som vet verdien på denne?  serienummer: US20048978
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.