Web Analytics
Jump to content

Handle ny gitar


Andreaskm

Recommended Posts

Hei og velkommen til forumet! :)

Jeg har selv en Schecter Blackjack ATX, som ligger i høyere liga enn Daminen-serien, men generelt sett så vil jeg anbefale deg Schecter på det varmeste. Spesielt til metal. Hvis du ikke har noe imot aktive pickups, så er EMG en enkel og grei vei å gå. Tight lyd med mye definisjon i tonen.

TIl under 5k nypris, vil jeg påstå at det der er noe av det aller bedre du kan få for pengene. Schecter lager helt rå økser og jeg er veldig fornøyd med min..

De er kjent for å ha litt tykkere halser, det er en ting å ta i betrakning. Men det er smak og behag, jeg syns halsen på min er ganske rundt og behagelig.

Hvis du er villig til å kjøpe brukt, så ville jeg trålet bruktmarkedet for en Blackjack eller Hellraiser, da du får mer for pengene.

Så fornøyd at jeg vurderer en til etterhvert :)

Edited by Troll
Link to comment
Share on other sites

Takker for svar Troll!

Ja, la merke på bilde att Halsen såg litt tykkere en hva jeg har på min Dean Vmntx Abominations.

Har nå spelt gitar siden mars, så er litt usikker på hva jeg liker ennå. Men har hørt masse bra om Schecter & EMG passer også ganske bra til Metal. Har og sett litt på den Gibson gitaren til Jeff Waters, ligger i samme prisklasse som den Damien gitaren. Men V-gitar er ikke den mest ultimate øvings gitaren akkuratt :P

Link to comment
Share on other sites

Synst det er ganske greitt å kjøpe ny.

Nå som jeg har den lokale butikken

Link: http://musikkinstrument.no/

Så kan de bestille inn gitarer til meg.

Fortalte att jeg hadde planer om den Schecter gitaren som det er link til her oppe

Så sa han att han kunne bestille den inn til en billigere pris enn hva den ligger ute til på gitarhuset :)

Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...

Har en helt ny Schecter Jeff Loomis black sathin med hardcase til salgs for 8000 kr selger den fordi jeg ikke har bruk for en 7 strenger lenger :P Litt synd fordi den er kjempe god og spille på og den har en jævla deilig og rask nakke :)

Det er den beste shred gitaren jeg har prøvd !! Og den har EMG 707 så lyden er topp !!!

Mvh Andreas Gartland

Ta kontakt på :

curloftheburl@rocketmail.com

Link to comment
Share on other sites

hvis du vil ha mye for pengene, så ville jeg uten tvil vurdert denne:

http://forum.gitarno...-1550-prestige/

En Prestige Ibanez til 3500kr er latterlig bra, og da har du en helt knall gitar.. :)

Ja, kjøp brukt, da får du en gitar, til samme pris i en helt annen klasse enn den Damien elite'n. Du får jo en brukt Blackjack/ Hellraser eller LTD 1000/400 ettellerannet, for den samme prisen......

Edited by jonta
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hadde Guitar Rig 3(?) for mange år siden. Prøve alt mulig - ink Amplitube, men syns GR var desidert best og enklest i bruk. Skal teste det nye også   Jeg bruker mest Bias FX of Bias FX2, men sliter litt med latency. Hvilken type PC bruker du, og hvordan er forsinkelsene?  
  • For et år siden kom jeg over programmet Guitar rig 6. De hadde en demo med alle funksjoner bare at man ikke kunne lagre, men fullt brukbar til opptak. Den varte i 30 min, så må man starte programmet på nytt. Jeg hadde demoen i tre måneder før jeg så at de hadde sommersalg og jeg fikk hele programmet til halv pris. 1000.- kroner som var latterlig billig med tanke på hvor mange amps, rack, pedaler og muligheter som var der. Det var over 1200 ferdig innstilte lyder i forskjellige sjangere og man kan lagre de i forskjellige filer. Man kan selvsagt justere de å lagre nye, eller lage egne med alt som finnes. Den har også instillinger for vokal, trommer og mye annet. Nå har Guitarrig 7 kommet med cubersalgspris, men jeg venter til Black Friday eller Cybermonday i håp om å få oppgradert billigere. Det er masse nytt. Her er en video   Her er nettsiden: Native Instruments Guitar rig 7 Og her kan du laste ned demoen: Note: The demo version runs 30 minutes per session, and can then be reopend to try again. Save and Total Recall functions disabled. Du klarer deg lenge med den PS. Dette er ikke ment som reklame, men et godt tips. Jeg tjener ikke noe på det, men den demoen er gratis og verdt å teste...
  • Söker rock projekt i Norge att vara med i och framför allt live gig. All rock/metal är intressant.  Smakprov: www.linkedin.com/in/emlu-music-production-983a92296    
  • Heisann! er det noen som vet verdien på denne?  serienummer: US20048978
  • Via dette så endte jeg istedenfor opp med dette.   
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.