Web Analytics
Jump to content

Dean nyheter fra NAMM


Mr.Bungle

Recommended Posts

 • Replies 38
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

har desverre ingen aning om hvor prisene kommer til å havne, men signatur Schenker V, limited 100 gitarer signert koster $4450

desverre utsolgt ......

men er spent på hva Razorback gitarene vil havne på !!

Er alle gitarene i limited edition eller kommer de til å produserest en stund frem over? er spent jeg å.. men Dime-O-Flame NYDELIG!!!!!!

Link to comment
Share on other sites

definitivt, er forhåndsbestilt ca. 100 gitarer, jeg skal definitivt ha en :D

Fikk et par priser i natt :D

nå tar jeg litt forbehold fordi jeg sitter med Retail Price, Street Price og Dealer Price her, slik at det blir litt ca. før vi får full oversikt.

Razorback Tribute rust - Retail $5300 - den kan gå for $3500

Schenker USA V - Retail $2400

Dimebag Tribute ML med kasse $899 ....

skal komme med resten når det popper inn :D

Link to comment
Share on other sites

definitivt, er forhåndsbestilt ca. 100 gitarer, jeg skal definitivt ha en :D

Fikk et par priser i natt :D

nå tar jeg litt forbehold fordi jeg sitter med Retail Price, Street Price og Dealer Price her, slik at det blir litt ca. før vi får full oversikt.

Razorback Tribute rust - Retail $5300 - den kan gå for $3500

Schenker USA V - Retail $2400

Dimebag Tribute ML med kasse $899 ....  

skal komme med resten når det popper inn :D

Fikk nesten tårer i øynene av 12bånde på razorback.. :D

Den Dimebag Tribute gitaren, er det den svarte eller den med floydrose?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Her kan dere høre lyden i gitaren. Jeg spiller uten plekter på en Fender Mustang 2 forsterker    
  • Det @CastorFiber sa. Forskjellene mellom merker som produseres på tilsynelatende samme fabrikker eller i samme land er som oftest to ting: Kvaliteten på delene som brukes, og hvor nøyaktig kvalitetskontrollen er. Generelt er det null poeng i å basere en avgjørelse på hvilken fabrikk et instrument produseres i.   Når det gjelder Morgan generelt så er det vanskelig å si noe objektivt om hva et instrument er verdt, men jeg har testet en del Morgan gjennom årene, og eid minst én Morgan-gitar, og kvaliteten er slett ikke verst, spesielt i nyere tid. Jeg vil ikke personlig sammenligne dem med Harley Benton i alle fall. Så hvis det ikke absolutt må stå Fender eller Gibson på headstock tror jeg de er vel verdt en kikk. Det beste er selvsagt å teste før du kjøper, men de fleste nettbutikker har gode returordninger (som oftest 30 dager fri retur), så risikoen er liten uansett.
  • Hey, Jeg har ikke all verdens erfaring med Morgan gitarer.. men kjøpte nylig en Morgan på Finn av typen "Morgan W420SE". En Parlor-størrelse gitar. Jeg har aldri eid en Morgan-gitar før men har alltid hatt litt fordommer mot de (billig Kina-gitarer  ) Men denne gitaren viste seg å være en fantastisk gitar. Prøver fortsatt å finne ut litt mer om den, men det ser ut til at den er heltre både topp, sider og bunn hvorav sider og bunn er av Mahogny og toppen virker å være gran. Lyden jeg får av denne gitaren er også helt fantastisk både tilkoblet og ikke. Klarer ikke finne tilsvarende den jeg har noe som helst sted så den kan virke å være spesiallaget på noe vis, hvilket ville forklare den høye kvaliteten den virker å ha. Men dersom noen er ute etter en god Morgan vil jeg anbefale denne: https://gitarsenteret.no/morgan-w-420-se.html  
  • Nå skal ikke jeg legge ut noe som helst om min erfaring med Morgan gitarer. Det jeg har noe erfaring med, er at hvis man skal få produsert gitarer i Kina, så er det veldig viktig med "styring fra mottakerlandet", og gjerne også kontroll av varene. Jeg har ikke noe grunnlag til å si noe om kinesiske produsenter på bred skala, men har snakket og hørt erfaring fra flere med slik erfaring, både når det gjelder instrumenter og andre varer. Produsenter av varer i østen har fra tid til annen et litt annet syn på når "man har gjort en god nok jobb", og hva som er akseptable snarveier for å oppfylle produksjon- og kvalitetsmål. Dette er det faktisk skrevet tykke bøker om. Jeg regner med at grunnen til at Morgan har en høyere pris, er at de legger mer penger i å administrere og kontrollere produksjon og vare. Dette er for all del ikke noen fasit, bare min mening.
  • Hei!  Er det noen der ute som har en formening om hva en Gibson SG Standard fra 1971 kan være verdt? Den har et reparert halsbrudd, originale bånd, stemmeskruer, vibrolaen er erstattet med en stop tailpiece, PAF mikker, og er godt brukt.  Mvh Mats
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.