Web Analytics
Jump to content

Blackstar Series One 45


Soundmannen
 Share

Recommended Posts

Du kan jo ta og tippe litt på Fender Mustang 3, med litt fikling på presets der kan den gi deg omtrent alt av lyder mellom himmel og jord :)

Et plus er jo også at de er helt sinnsykt billige kontra hva du faktisk får, jeg var vertfall griseforøyd med min Mustang 2, så jeg oppgraderte den til 3

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Nå er jo amplyd like subjektivt som det meste andre her i verden. Jeg er storfornøyd med min Blackstar HT-40 (ikke samme amp som trådstarter prater om, men det er blackstar) og den fyller lydidealet mitt meget fint. Lett å skru seg til fete lyder.

Link to comment
Share on other sites

Mustangen er jo ikke så veldig å skryte av i forhold til Blackstar... Vi snakker forsterker emulator til 2500,- kontra en skikkelig rør-amp!

Vel dette har jo egentlig med personlig preferanse, noen liker noe som andre ikke liker, Mange synes rør amper er noe helt annet kontra transistor, mens andre også store artister sverger til transistoren.. smak å behag :)

Mange anbefaler også Cube serien til Roland, har selv eid en cube 60 å jeg har aldri likt lyden fra den, synes squier champ ampen fra billig kitt jeg fikk for mange år siden gjennom et skikkelig element låter 100ganger bedre.. så er vel egetlig bare å kjøpe det man liker, prøv masse, så kjøper man det man har lyst/råd til :)

Edited by Concker
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Hva mener du er det "store" da?

Det er vel egentlig ikke interessant her da du er ute etter andre ting enn jeg nødvendigvis har som lydpreferanse. Det var vel heller et svar til Rakken som sier at Mustang ikke er det helt store mens Blackstar er SKIKKELIG røramp. Jeg er ikke nødvendigvis enig i at selv billige røramper er overlegne alt annet. Jeg vet heller ikke om nevnte Mustang er det helt store, men til ditt bruk, er den kanskje helt perfekt. Det kan forsåvidt en Blackstar også være, bare så det er sagt.

Link to comment
Share on other sites

Jeg er fornøyd med JVM'en min ihvertfall.. JEg har 205-versjonen som har førre kanaler og er på 50W, men likevell så har den mer enn nok muligheter for de fleste.

To kanaler som kan splittes i 3 deler, så mao har man i teorien 6 kanaler.

Cleankanalen låter fint, den låter bra på crunch og vrengkanalen låter tungt nok til det aller meste.

Personlig foretrekker jeg å kjøre den på litt hard crunch og heller booste den med en TS9, og daa låter den blodtight og kutter godt gjennom. En av grunnene til at jeg kjøpte den og solgte min gamle ENGL Fireball, var fordi jeg ville ha en amp på budsjett som har "alt i ett" og som kutter godt gjennom lydbildet.

Hadde jeg hatt 20k til overs, så hadde jeg kjøpt en annen amp, Men til rundt 10k (jeg ga 7k for min) så får du imo ikke mer allsidig amp som låter mer enn bra på de fleste områder. Har spilt på både 100W og eier 50W nå, og jeg kommer ikke på noen forskjeller som er verdt å merke seg. Ihvertfall ikke mtp lydkvalitet og trøkk.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.