Web Analytics
Jump to content

Compressor og Wah


Erkny
 Share

Recommended Posts

Hei.

Har innsett at jeg burde supplere pedalbrettet mitt med en compressor for å få "jevnet ut" litt på lyden, spesielt når jeg spiller clean. Ser at MXR Dynacomp får mye ros, og har vurdert den. Uvitende som jeg er må jeg spørre om det er noen "typeforskjell" på compressorer, altså er det noen som egner seg bedre til visse typer musikk og eventuelt utstyr? Spiller stort sett på en Telecaster eller en LP studio (P-90) gjennom en Laney L20T 410, og det går mest i plain rock i nedre gainsjikt.

Trenger også en Wah LITT, og har i utgangspunktet tenkt å kjøpe en Crybaby GCB-95, men ser også på Vox sine V845 og V847. Noen erfaringer med Vox sine?

På forhånd takk! :)

Mvh

Erkny

Link to comment
Share on other sites

Jeg har testa en haug med kompressorer, og hvis det er en som skiller seg ut, så er det Forest Green Compressor fra Mad Professor. Den ligger et sjumilsteg foran Keeley sin IMO. Koster rundt 1500 og har true bypass. Når det kommer til Wah, så bruker jeg Crybaby GCB95, og det som irriterer meg med den er at den ikke har noe led som indikerer om den er på eller ikke. Bortsett fra det så gjør jo den nytta, men hvis du finner noen tilsvarende med en lysdiode, så gå for den.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Synes at min nye Crybaby er lettere å slå av og på enn den Crybabyen jeg hadde for noen år siden (også en GCB-95). Har Dunlop gjort endringer her, eller er det bare meg som ikke er like lett på foten lengre (les: feitere :P )

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
  • Siste aktive tråder

  • http://www.BILDELERstore.co.no

  • Støtt driften av GitarNorge


  • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.