Web Analytics
Jump to content

Petrucci 7 strenger


Tohmy

Recommended Posts

Hei,

Jeg skal kjøpe meg en Music Man john Petrucci 7 strenger og prøver å undersøke hvor man kan finne den billigst mulig. Ser ut til at det er bare Marios som har denne i norge?

Har noen sett den på norske eller utenlandske nettsteder/butikker ny eller brukt til en billigere penge enn Marios?

mvh

Tommy

Link to comment
Share on other sites

sjekk www.music123.com eller www.musiciansfriend.com

Bruker www.magnum.no til å få de inn i landet. Akkurat bestilt ebmm sub1. Kommer vel på 5-6000,- med dagens (herlig lave) dollarkurs, mens den vel ligger på 9-10k på marios. Tar sikkert lengre tid hos marios også, treige som faen :D

kan jo også sjekke www.lick.no, har fått godt inntrykk av den sjappa :)

Link to comment
Share on other sites

Jeg har sjekket med begge de butikken og de har kun 6 strengeren :/ Ingen på eBay som selger den heller. ..

Den magnum greia virker genialt!

Har send mail til Lick, håper de kan importere den :)

Har akkurat solgt en av gitarene mine for en god slump penger, derfor er jeg hypp på å handle nytt så fort som mulig :) pengene brenner i lomma...hehe

Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...
Hei,  

Jeg skal kjøpe meg en Music Man john Petrucci 7 strenger og prøver å undersøke hvor man kan finne den billigst mulig. Ser ut til at det er bare Marios som har denne i norge?

Har noen sett den på norske eller utenlandske nettsteder/butikker ny eller brukt til en billigere penge enn Marios?

mvh

Tommy

Send en mail til gutta i Lick.no

Kjenner en av dem. De har jo knall priser.

Kan også lønne seg å snakke med han jeg kjøpte min gitar hos, Magne på

www.godlyd.no. Han skaffet meg min grisebillig, og på rekord tid!!!

I rekord tid så mener jeg da ca 3 mnd :) Dette er sånn cirka så lang tid som Music man bruker fra de får inn bestillingen til gitaren er klar til levering. Jeg ville ha min i en farge som ikke var tilgjengelig så jeg måtte få en helt ny.

Link to comment
Share on other sites

Music Man john Petrucci 7 er vel kansje litt vanskelig og få tak i hos ibanezrules da de primert driver med ibanez gitarer. Personling vil jeg anbefale deg og sjekke ut ibanez universe gitarene hvis du er sugen på en 7 strenger. De fungerer veldig bra for meg i hvertfall.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hei Noen erfaringer her? Postivt? Negativt? Er kabinettet stort nok for et 25kvm øvingslokale? Spiller stort sett rock, metal og mye forskjellig mellom. 
  • Her kan dere høre lyden i gitaren. Jeg spiller uten plekter på en Fender Mustang 2 forsterker    
  • Det @CastorFiber sa. Forskjellene mellom merker som produseres på tilsynelatende samme fabrikker eller i samme land er som oftest to ting: Kvaliteten på delene som brukes, og hvor nøyaktig kvalitetskontrollen er. Generelt er det null poeng i å basere en avgjørelse på hvilken fabrikk et instrument produseres i.   Når det gjelder Morgan generelt så er det vanskelig å si noe objektivt om hva et instrument er verdt, men jeg har testet en del Morgan gjennom årene, og eid minst én Morgan-gitar, og kvaliteten er slett ikke verst, spesielt i nyere tid. Jeg vil ikke personlig sammenligne dem med Harley Benton i alle fall. Så hvis det ikke absolutt må stå Fender eller Gibson på headstock tror jeg de er vel verdt en kikk. Det beste er selvsagt å teste før du kjøper, men de fleste nettbutikker har gode returordninger (som oftest 30 dager fri retur), så risikoen er liten uansett.
  • Hey, Jeg har ikke all verdens erfaring med Morgan gitarer.. men kjøpte nylig en Morgan på Finn av typen "Morgan W420SE". En Parlor-størrelse gitar. Jeg har aldri eid en Morgan-gitar før men har alltid hatt litt fordommer mot de (billig Kina-gitarer  ) Men denne gitaren viste seg å være en fantastisk gitar. Prøver fortsatt å finne ut litt mer om den, men det ser ut til at den er heltre både topp, sider og bunn hvorav sider og bunn er av Mahogny og toppen virker å være gran. Lyden jeg får av denne gitaren er også helt fantastisk både tilkoblet og ikke. Klarer ikke finne tilsvarende den jeg har noe som helst sted så den kan virke å være spesiallaget på noe vis, hvilket ville forklare den høye kvaliteten den virker å ha. Men dersom noen er ute etter en god Morgan vil jeg anbefale denne: https://gitarsenteret.no/morgan-w-420-se.html  
  • Nå skal ikke jeg legge ut noe som helst om min erfaring med Morgan gitarer. Det jeg har noe erfaring med, er at hvis man skal få produsert gitarer i Kina, så er det veldig viktig med "styring fra mottakerlandet", og gjerne også kontroll av varene. Jeg har ikke noe grunnlag til å si noe om kinesiske produsenter på bred skala, men har snakket og hørt erfaring fra flere med slik erfaring, både når det gjelder instrumenter og andre varer. Produsenter av varer i østen har fra tid til annen et litt annet syn på når "man har gjort en god nok jobb", og hva som er akseptable snarveier for å oppfylle produksjon- og kvalitetsmål. Dette er det faktisk skrevet tykke bøker om. Jeg regner med at grunnen til at Morgan har en høyere pris, er at de legger mer penger i å administrere og kontrollere produksjon og vare. Dette er for all del ikke noen fasit, bare min mening.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.