Web Analytics
Jump to content

60 tall's GIBSON J-45


Loddebåt

Recommended Posts

Hei,

jeg har hørt mye snakk om blant annet de "gode gamle" Gibson J-45 gitarene fra 50, 60 og 70 tallet. Er det mye bedre lyd i disse kontra ny J-45. Ser det er noen gamle til salgs, men med veldig høy pris??

Har vurdert ny J-45, men hører mange sier de heller ville gått for de gamle. Er dyrere med de gamle??

Er veldig usikker på hva jeg skal gjøre...?

Er mye penger, så jeg ønsker seriøse "tips & råd" her...-)

Noen eksempler her:

http://www.finn.no/finn/torget/tilsalgs/annonse?finnkode=31745722

http://www.finn.no/finn/torget/tilsalgs/annonse?finnkode=31722539

Link to comment
Share on other sites

Har selv vært hos annonsøren og prøvespilt en nydelig eldre Hummingbird, som dessverre ble solgt før jeg fikk ut fingern. En gammel gitar har IMO mer sjel og, i mange tilfeller, bedre lyd/spillbarhet enn en ny gitar, men avhengig av verdien så kan man ikke alltid være like røff med et gammelt klenodie... Og en ny gitar vil "åpne" seg betraktelig jo mer man spiller på den, så det blir litt individuelt. Selv ville jeg gått for den gamle, men som alltid: prøv selv og gå for det du føler passer deg best. Husk at Gibson akkerter alltid vil være populære så du kan alltids selge dersom du angrer:)

Link to comment
Share on other sites

Er mye penger, så jeg ønsker seriøse "tips & råd" her...-)

Som 'Pledrik' sir : Prøvespill først !!!!!

Jag har handlet en gammel Gibson (1947 L-7) av annonsøren, og hvis han er like hyggelig nu som han var i 2007 så tror jag ikke det skal vare noe problem å få prøve gitaren(e) ! ;)

Har selv sett/tenkt litt på den J-45'en ... hmm ... julegavetips ... :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Vi er et ny oppstartet band, vi spiller litt forskjellig, alt ifra Pink Floyd til CC Cowboys, vi har planer etterhvert å spille konserter osv. Tillegg lage egne låter. 
  • Hei. Hvem er dere og hvilke sanger er det snakk om å spille?
  • Hallo. Hver dag tror jeg at jeg har oppnådd noe i dette livet. Ja, jeg har en høyere utdanning og til og med en vitenskapelig grad av en mester, men jeg jobber ikke i min spesialitet. Siden barndommen drømte jeg faktisk om å være psykolog, og derfor begynte jeg å tenke på å motta den andre høyere. Men for dette trenger jeg en meget betalt jobb, så nå leter jeg etter interessante ledige stillinger. Allerede samlet en CV på denne malen https://www.cvmal.no/cv-eksempel/ , og nå må du sende den til flere selskaper. Vi må jobbe noen år til for å endelig begynne å gjøre det du elsker.
  • Hei. Vi søker etter en bassist til et band i Arendal. Vi har tilgang til øvingslokale. Sjanger, rock. Vi er på utkikk etter en bassist som deler lidenskap for musikk og som har god teknikk og samspill. er åpen for å eksperimentere med ulike stilarter og låter, men vi ønsker også å ha et fast repertoar som vi kan øve på og fremføre. Vi er fleksibel når det gjelder øvingstider, men vi håper du er seriøs og engasjert. Hvis dette høres ut som noe for deg, vil vi gjerne høre fra deg snarest. Vi ser frem til å snakke med deg og finne ut mer om din musikkbakgrunn og interesser.
  • Lagde en hals av alm, og holder på med en jazzmaster kropp av samme planken . Underste kroppen er av surnet lønn.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.