Web Analytics
Jump to content

60 tall's GIBSON J-45


Loddebåt

Recommended Posts

Hei,

jeg har hørt mye snakk om blant annet de "gode gamle" Gibson J-45 gitarene fra 50, 60 og 70 tallet. Er det mye bedre lyd i disse kontra ny J-45. Ser det er noen gamle til salgs, men med veldig høy pris??

Har vurdert ny J-45, men hører mange sier de heller ville gått for de gamle. Er dyrere med de gamle??

Er veldig usikker på hva jeg skal gjøre...?

Er mye penger, så jeg ønsker seriøse "tips & råd" her...-)

Noen eksempler her:

http://www.finn.no/finn/torget/tilsalgs/annonse?finnkode=31745722

http://www.finn.no/finn/torget/tilsalgs/annonse?finnkode=31722539

Link to comment
Share on other sites

Har selv vært hos annonsøren og prøvespilt en nydelig eldre Hummingbird, som dessverre ble solgt før jeg fikk ut fingern. En gammel gitar har IMO mer sjel og, i mange tilfeller, bedre lyd/spillbarhet enn en ny gitar, men avhengig av verdien så kan man ikke alltid være like røff med et gammelt klenodie... Og en ny gitar vil "åpne" seg betraktelig jo mer man spiller på den, så det blir litt individuelt. Selv ville jeg gått for den gamle, men som alltid: prøv selv og gå for det du føler passer deg best. Husk at Gibson akkerter alltid vil være populære så du kan alltids selge dersom du angrer:)

Link to comment
Share on other sites

Er mye penger, så jeg ønsker seriøse "tips & råd" her...-)

Som 'Pledrik' sir : Prøvespill først !!!!!

Jag har handlet en gammel Gibson (1947 L-7) av annonsøren, og hvis han er like hyggelig nu som han var i 2007 så tror jag ikke det skal vare noe problem å få prøve gitaren(e) ! ;)

Har selv sett/tenkt litt på den J-45'en ... hmm ... julegavetips ... :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg liker ferske strenger og bytter gjerne når jeg må, til Ernie Ball eller DA som er reimeligere.  Spiller ikke live eller i band lenger, men vet om et par som spiller mye mer enn meg og verdsetter den ekstra kosten med Elixir for å slippe å bytte så ofte. Går litt på bekostning av lyd, da Elixir har "mindre klang" i seg men til gjengjeld varer lenger.
  • Takk. Mener å huske at Elixir ble regnet som å være best blant mange.. Men hvordan er synes å dette nå? Og dersom man f.eks spiller en del live og bytter strenger ofte så har det vel mindre å si eller?
  • Det er ikke lenge siden en 25 - bulk kostet 12-1300,- hos Evenstad. Den svake krona og prisstigning generelt, har sannelig gjort seg gjeldende.
  • Hei søker vokalist til Calzada, vi hører til i Stavanger.  spiller rock for det meste 
  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.