Web Analytics
Jump to content

Strömkabels skjøtelednings adaptergrej.


TUFFTUFFTUFF

Recommended Posts

Hej, jag har ungefär en sån här, men den jag har kan ge ström till 7 pedaler. Jag behöver något liknande men som kan ge ström till bara 2 pedaler (eventuellt 3 pedaler), 9 volts. Helst bara den skjøtekabeln eftersom jag redan har adapter. Någon som vet var det finns eller är det någon som har en till salgs?Jodå, jag kan använda den jag har nu men jag ser ingen grund till att ha 5 extra uttag som bara ligger och slänger.

Förslag på bättre trådtittel mottages tacksamt :) .

Mvh Mathias

Link to comment
Share on other sites

Såvida man inte bara kan klippa av den långa som jag redan har......

Det går så bra så.....

Kapp av så du har en stuss på 1-2cm etter siste plugg du vil bruke, splitt denne og isoler med tape.

Er det ikke slik at det egentlig er best med en dedikert kabel til hver av effektene?

Jeg opplever ihvertfall litt støy med daisy-chain i når jeg blander nye og gamle pedaler.....helt støyfritt med én kabel i hver boks.

Link to comment
Share on other sites

Eyy, det låter ju kanon, tusen tack för tipset :) . Du har säkert rätt, det är mycket möjligt att det blir mindre stöy med en kabel i varje pedal men jag tycker att det tar för stor plats att lösa det så. Om det blir mycket stöy så ska jag såklart vurdera det, men jag vill att det ska vara så litet som möjligt. Jag har kört med en sånt här brett..

post-5867-0-06398600-1322675626_thumb.jp

.. en god stund, men jag ska checka ut om jag inte kan få det ändå mindre, genom att byta trådlös till Line 6 Relay 30 och byta ut wah wah:n mot en MXR EQ 6 (vettefan hur det blir då, men vi får se :) ).

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Nå skal ikke jeg legge ut noe som helst om min erfaring med Morgan gitarer. Det jeg har noe erfaring med, er at hvis man skal få produsert gitarer i Kina, så er det veldig viktig med "styring fra mottakerlandet", og gjerne også kontroll av varene. Jeg har ikke noe grunnlag til å si noe om kinesiske produsenter på bred skala, men har snakket og hørt erfaring fra flere med slik erfaring, både når det gjelder instrumenter og andre varer. Produsenter av varer i østen har fra tid til annen et litt annet syn på når "man har gjort en god nok jobb", og hva som er akseptable snarveier for å oppfylle produksjon- og kvalitetsmål. Dette er det faktisk skrevet tykke bøker om. Jeg regner med at grunnen til at Morgan har en høyere pris, er at de legger mer penger i å administrere og kontrollere produksjon og vare. Dette er for all del ikke noen fasit, bare min mening.
  • Hei!  Er det noen der ute som har en formening om hva en Gibson SG Standard fra 1971 kan være verdt? Den har et reparert halsbrudd, originale bånd, stemmeskruer, vibrolaen er erstattet med en stop tailpiece, PAF mikker, og er godt brukt.  Mvh Mats
  • Er det noen som har erfaringer med Yamaha Stagepas 1K MkII som PA-system for duo 1 gitar med pedalbrett (mest akustisk med innebygd pickup) og 1-2 vokalister innenfor sjanger folk/vise/pop. Lydkvalitet? Brukervennlig? Spiller sjelden i lokaler med plass til over 300 personer. Etter det jeg kan se mangler systemet mulighet for 48V phantom power til f.eks. aktiv DI-boks. Setter pris på tilbakemeldinger.
  • Hei, er ikke så inne på dette, men vet at disse 80-talls gitarene fra Kramer skal være verdt litt, har dere noen innblikk i hva jeg kan få for denne? 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.