Web Analytics
Jump to content

Vai Piano reductions.


Greasykid

Recommended Posts

Fikk min Vai piano reductions i posten her om dagen. Fikk forøvrig med et print av score arket til God eaters, men det har lite med denne saken å gjøre.

Er det flere som har bestilt denne fra vai online store?? Lurer bare på hvorfor den kommer i paperback cover når den er ment til å høre til The secret jewel box. Passer jo ikke helt inn sammen med de andre...

Noen andre som samler på Vai ting her. Vet vel egentlig at Euph holder seg oppdatert på omerådet. Har du forresten fått Piano reductions?

Må legge til til slutt at plata er skikkelig fin. Keneally vet hva han driver med...

M

Link to comment
Share on other sites

Ja, jeg har fått den, men ikke her jeg er nå så jeg har ikke sett den enda.

Paperback er lavmål. Må sjekke ut dette.

Tror faktisk alle som bestilte den plata fikk God Eaters print, Jon Henrik og Bungle fikk. Fire på dette forumet. Bra uttelling. :)

Link to comment
Share on other sites

Jepp, det fikk jeg med meg, men det er likevel litt rart at så mange på dette forumet fikk det. Ikke at det er noen verdi i seg selv, men det kan være morsomt å ha i hylla ved siden av Vai plekter, plakater, master, singler, LP'er, signerte bilder... ;)

Link to comment
Share on other sites

Må nesten legge til at jeg fikk med meg det innrammede printet av Ballerina 12/24 også...tihi... Det er noe av det kuleste jeg har på veggen. Utrolig fet ramme. Forresten nr 49 av de 50 første som ble lagt ut.

Fikk også med meg en G3 plakat med nummerering og signaturer. Begynner å bli en fin Vai veggkollegsjon nå... ;)

M

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Kina-gitarer har jo økt betraktelig på kvaliteten sist årene, og det skyldes nok produksjonsteknologi som er blitt mer presis og produserer høyre kvantum til billig pris. I tillegg til veldig billig arbeidskraft. Men når man nærmer seg 10k, så er det en del "trygge" alternativer der ute fra Martin, Furch, Taylor 110, Cort, Ibanez etc som jeg ville vurdert fremfor Morgan og HB. 
  • Du kommer mer enn langt nok med 15W rørforsterker og et 1x12 kabilett.  Blir det for lite, kan du selge kabinettet og kjøpe et 2x12 istedenfor - du fyller rommet noe bedre da   Jeg har ikke prøvd PRS'en men den får mye gode tilbakemeldinger, og skal være en meget allsidig amp. Må hvertfall ikke la deg lure av styrken på forsterkeren! Har en 15W røramp som lett holder tritt med min Marshall JVM på 50W volummessig, og spesielt i 25 kvm, som ikke er så veldig stort rom. Du blir nok ikke skfufet Ellers har Marshall DSL20 og ENGL Fireball 25 fått mye bra tilbakemeldinger, så du har mye å velge blant hvis du vurderer alternativer. 
  • Dette kan jeg ikke, så ønsker ikke å uttale meg på pris. Men har inntrykk av at mange er villig til å betale "ekstra" for gamle og vellbrukte Gibson-gitarer, så tror nok man bør forvente mer enn hva en nyere i god stand koster. Alltid noen som er interessert i sånt. 
  • Hei.En nyere brukt standard i god stand går for ti-tolv tusen.Så kan man begynne å trekke fra for båndslitasje,reparert halsbrudd,finish, osv.Det er heller ingen fordel at originale deler er byttet ut.Så det spørs  hvordan den er å spille på,(halsprofil,setup,lyd...) dvs. om kjøperen liker den,og er villig til å betale det du forlanger.Og som alltid i en annonse:Bilder,bilder,bilder.. (En brukt Special går for 6-7 tusen og dette er veldig gode gitarer,de er bare ikke så forseggjort som Standard med blank lakk,binding,inlays osv.) Skal kjøperen ha en SG,velger han/hun en gitar i god stand eller en som er modifisert og med reparert halsbrudd?Hmmm.... Tror ikke du får mer enn 5.000,men du kan jo prøve med 7. Lykke til 🙂
  • Hei Noen erfaringer her? Postivt? Negativt? Er kabinettet stort nok for et 25kvm øvingslokale? Spiller stort sett rock, metal og mye forskjellig mellom. 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.