Web Analytics
Jump to content

Hjelp til ny effektpedal


Pottifar

Recommended Posts

Hei!

Har grådig lyst på en ny effektpedal, men etter å ha lagt gitarspillingen på hylla noen år er jeg ikke så bevandret i hva jeg burde skaffe meg! Tips til noen gode distortionpedaler for rock av typen Danko Jones o.l.

Edited by Pottifar
Link to comment
Share on other sites

orker ikke selge, det er så mye stress!

Metal Zonen passer overhodet ikke til mitt bruk lenger, men har en Washburn elgitar også, så kan hende jeg får lyst il å spille litt metal igjen, og da er det greit å beholde den.

Hvordan er Boss DS-1? Har hørt en del delte meninger om den...

Hva med Big Muff?

Link to comment
Share on other sites

Selg de pedalene du ikke bruker, og skaff deg heller en god pedal ;)

Kan anbefale Radial Tonebone, Emma Reezafratzitz, Surh Riot og HT-dual/HT-Drive.

Tror du er mer ute etter en rockevreng enn tung metalvreng.. :)

+1 for HT-Dual,og min er til salgs ;-)

Link to comment
Share on other sites

Skal helst ha en god allrounder som kan lage forhodlsvis lik lyd uavhengig av forsterker, da jeg spiller på litt ulike forsterkere.

Du får kjøpt gode pedaler, men du skal lete lenge etter en pedal som låter bra på alle forsterkere.. Det er nok desverre ikke så lett :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hadde Guitar Rig 3(?) for mange år siden. Prøve alt mulig - ink Amplitube, men syns GR var desidert best og enklest i bruk. Skal teste det nye også   Jeg bruker mest Bias FX of Bias FX2, men sliter litt med latency. Hvilken type PC bruker du, og hvordan er forsinkelsene?  
  • For et år siden kom jeg over programmet Guitar rig 6. De hadde en demo med alle funksjoner bare at man ikke kunne lagre, men fullt brukbar til opptak. Den varte i 30 min, så må man starte programmet på nytt. Jeg hadde demoen i tre måneder før jeg så at de hadde sommersalg og jeg fikk hele programmet til halv pris. 1000.- kroner som var latterlig billig med tanke på hvor mange amps, rack, pedaler og muligheter som var der. Det var over 1200 ferdig innstilte lyder i forskjellige sjangere og man kan lagre de i forskjellige filer. Man kan selvsagt justere de å lagre nye, eller lage egne med alt som finnes. Den har også instillinger for vokal, trommer og mye annet. Nå har Guitarrig 7 kommet med cubersalgspris, men jeg venter til Black Friday eller Cybermonday i håp om å få oppgradert billigere. Det er masse nytt. Her er en video   Her er nettsiden: Native Instruments Guitar rig 7 Og her kan du laste ned demoen: Note: The demo version runs 30 minutes per session, and can then be reopend to try again. Save and Total Recall functions disabled. Du klarer deg lenge med den PS. Dette er ikke ment som reklame, men et godt tips. Jeg tjener ikke noe på det, men den demoen er gratis og verdt å teste...
  • Söker rock projekt i Norge att vara med i och framför allt live gig. All rock/metal är intressant.  Smakprov: www.linkedin.com/in/emlu-music-production-983a92296    
  • Heisann! er det noen som vet verdien på denne?  serienummer: US20048978
  • Via dette så endte jeg istedenfor opp med dette.   
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.