Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Anbefalte innlegg

Hei! Jeg er ute etter en ny recorder, som kan ta opp blandt annet bass og vokal. Den trenger ikke å kunne spille inn så mange spor samtidig, men hadde vært fint om den kunne hatt noen innebygde trommebeats, bassbeats osv.

Det aller viktigste er at recordern kan brukes uavhengig PC/MAC, og at den er veldig grei og brukervennlig.

Nå tenker jeg på noen zoom recordere, men jeg er helt blank på dette.

Kom med tips uansett.

Prisklassen vet jeg ikke enda, men rundt 2000-4000,- er vel greit tenker jeg. :)

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Jeg bruker

boss 800 digital opptaker. Den har fire spor, enkel å grei å bruke.. trommemaskin, mange effekter til gitar, bass og stemme. Jeg betalte 2600 kr på Sound1 =) KjempefornøgD!!! Den kan brukest alene, eneste er viss du skal få brent ut sangene, så må den gå gjennom pc-en. ja så kan du mixe og mastre sangene også... Det fins slike med innebygd cd-brenner, da er den helt uavhengig av pc-en. Jeg lærte utrolig mye om lyd, miksing med å bare sitte og pjuske med denne saken her. Anbefales=)
Lenke til innlegg
Del på andre sider
 • 3 weeks later...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 • Hvem er aktive   0 medlemmer

  Ingen innloggede medlemmer aktive

 • Siste aktive tråder

  • det hadde vært nyttig om du hadde tatt et skikkelig bilde ned i kassen, med hjelp av et godt lys. baksiden av gitaren kan også ha betydning, da det finnes typer av treverk som er mer verdifullt enn andre. det ser umiddelbart ut som om toppen er av gran, og broen ser ut som en slik "tysk bro" (burde vel egentlig hete "trønderbro", med henvisning til barten) som noen snakker om på gamle parlor-gitarer. tipper den er gammel, men uten en nærmere titt på mekanikken er det ikke enkelt å si. rosetten er veldig enkel, og med mindre den er laget av elfenben fra elefant, vil det nok tilsi at det var en økonomimodell da den ble laget. du burde ta av strengene og rengjøre (ikke med zalo) halsen, så man kan se den bedre også.
  • HEIC er et tullete fotoformat som enkelte telefoner tilbyr. Anbefales ikke å bruke det. Her er bildene; jeg konverterte dem for deg. Når det gjelder verdi så har jeg ikke den fjerneste anelse. Gitaren ser ganske herpet ut, så med mindre det er en eller annen form for samlerobjekt eller sjelden vintage-gitar så tviler jeg på den er verdt stort.
  • Ingen info samt bilder med et filformat som ikke lar seg åpne uten videre for de fleste, er faktorer som gjør det vanskelig å få gode og fornuftige svar på det du spør om.
  • Fant tilsvarende markering her: https://forum.pedalpcb.com/threads/led-polarity.5/  Ble da positiv lang pol til firkantet hull.  Dreit meg litt ut ift. doiden. Hullet i boksen til dioden var drillet opp akkurat over plasseringen på PCB'en, så hadde ikke behøvd å lodde på ledninger fra PCB'en. Jaja.  Ble lyd! Trodde riktig nok at pedalen døde etter ca. 30 sek med test, men tror det bare var ledningen til strømmen jeg klarte å dra ut av strømforsyningen. 
  • Tror bare du må prøve og fortelle hva som fungerte da.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.