Web Analytics
Jump to content

Et ukjent problem


Crank

Recommended Posts

Jeg har nylig kjøpt meg en Esp-ltd kh 603, når jeg prøvde den hos han jeg kjøpte den så låt den bra, men så har jeg stemt den og jeg er ikke helt sikker på om ting er som det skal. Lyden høres veldig svekket ut, kan det ha noe med at floydrosen står for høyt? Forsterkeren? Eller har det noe med det batteriet og gjøre? Jeg kan også legge til at jeg er veldig grønn når det gjelder sånne ting så jeg setter veldig pris på tips:)

Link to comment
Share on other sites

Skift hvertfall batteriet først. Når det begynner å gå tomt svekkes lyden en god del.

Har selv blitt 'lurt' av det et par ganger.

Er du klar over at du 'kobler fra' batteriet ved å trekke ut ledningen til gitaren?

Edited by hkurt
Link to comment
Share on other sites

Neida, det aller meste av el-gitar strenger kan brukes, men du vil måtte justere floyden en god del ved evt bytting til tykkere eller tynnere strenger.

Er en del dill å gjøre, og spesielt dersom du ikke har vært borti dette før.

Er så tilfelle ville jeg søkt på nettet og finne en veildning på dette, evt få en kompis eller noen som har gjort dette før og kan det.

Er ikke vanskelig å gjøre det selv, men dersom det blir gjort feil kan du risikere å få en gitar som spiller veldig dårlig.

En huskeregel er å ikke stramme skruer for mye da de fort kan bli ødelagt. Og er bedre at en streng kan løsne enn at du ødelegger gjenger...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg liker ferske strenger og bytter gjerne når jeg må, til Ernie Ball eller DA som er reimeligere.  Spiller ikke live eller i band lenger, men vet om et par som spiller mye mer enn meg og verdsetter den ekstra kosten med Elixir for å slippe å bytte så ofte. Går litt på bekostning av lyd, da Elixir har "mindre klang" i seg men til gjengjeld varer lenger.
  • Takk. Mener å huske at Elixir ble regnet som å være best blant mange.. Men hvordan er synes å dette nå? Og dersom man f.eks spiller en del live og bytter strenger ofte så har det vel mindre å si eller?
  • Det er ikke lenge siden en 25 - bulk kostet 12-1300,- hos Evenstad. Den svake krona og prisstigning generelt, har sannelig gjort seg gjeldende.
  • Hei søker vokalist til Calzada, vi hører til i Stavanger.  spiller rock for det meste 
  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.