Web Analytics
Jump to content

Ibanez silver series 77 strat.....


Jonna

Recommended Posts

Hei.

Sitter her med min Ibanez, som jeg har hatt med meg i mange år..........snart 30 tror jeg......., og lurer på hvor mye en slik er verdt?

kjøpte den selv brukt sånn ca i 10-12 års alderen...

Litt sår og småskader har det blitt etterhvert, men en utrolig god gitar å spille på....

Noen som har noen forslag??

Jon.

post-2673-0-57394600-1320880295_thumb.jp

Link to comment
Share on other sites

Det var en del av disse for ca. 30 år siden ja. Har lest at disse ble produsert ved Fujigen fabrikken i Japan som også produserte Greco Stratkopier fram til begynnelsen på '80 da de begynte å lage Squier Strater for Fender. Er sikkert en veldig grei gitar, men verdi er vanskelig å si. 2-3000? Bruksverdi/affeksjonsverdi er nok høyere enn pengeverdien.

Link to comment
Share on other sites

Faktisk er den veldig lettspilt. Utrolig nok helt rett på båndene og holder faktisk stemminga også, så lenge jeg ikke bruker vib arm..... Det er også med ett metalldeksel for å sette over strengestolen bak.. Men den har jeg ikke funnet ut hvordan jeg skal feste.......jada, på nesten 30 år faktisk.:)

Hva anbefaler dere å sette inn av micer ??

Link to comment
Share on other sites

Faktisk er den veldig lettspilt. Utrolig nok helt rett på båndene og holder faktisk stemminga også, så lenge jeg ikke bruker vib arm..... Det er også med ett metalldeksel for å sette over strengestolen bak.. Men den har jeg ikke funnet ut hvordan jeg skal feste.......jada, på nesten 30 år faktisk. :)

Hva anbefaler dere å sette inn av micer ??

Tjaa "farlig" å anbefale noe som helst uten å vete vad slags lyd du liker ... Men Lollar pickuper + RS-Kit har vart en "success formula" her i hvert fall ! Både på bass og gitar !

Link to comment
Share on other sites

Hvis den blir ustemt ved bruk av tremoloen er det sannsynligvis strengene som ikke er riktig festet på stemmeskrue-pålene eller du bør "smøre" oversadelen/nut med f.eks. grafitt fra en vanlig blyant. Evt. er sporene i nøtta for trange så de må files opp litt.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg liker ferske strenger og bytter gjerne når jeg må, til Ernie Ball eller DA som er reimeligere.  Spiller ikke live eller i band lenger, men vet om et par som spiller mye mer enn meg og verdsetter den ekstra kosten med Elixir for å slippe å bytte så ofte. Går litt på bekostning av lyd, da Elixir har "mindre klang" i seg men til gjengjeld varer lenger.
  • Takk. Mener å huske at Elixir ble regnet som å være best blant mange.. Men hvordan er synes å dette nå? Og dersom man f.eks spiller en del live og bytter strenger ofte så har det vel mindre å si eller?
  • Det er ikke lenge siden en 25 - bulk kostet 12-1300,- hos Evenstad. Den svake krona og prisstigning generelt, har sannelig gjort seg gjeldende.
  • Hei søker vokalist til Calzada, vi hører til i Stavanger.  spiller rock for det meste 
  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.