Web Analytics
Jump to content

Bob Sinclair - Love Generation, skoleprosjekt


Recommended Posts

Hei!

Jeg er ganske så dårlig når det gjelder musikkteori og slikt. Men jeg har et skoleprosjekt som jeg arbeider med, og det ville vært greit om noen kunne forklare/svare diverse spørsmål.

Jeg skal skrive om sangen "Love Generation" av Bob Sinclair, og da trenger jeg litt info om hvordan den er bygd opp, og helst en forklaring på hva det betyr. Jeg har sett at sangen er skrevet i "the key of C", hva vil det si?

Starter sangen i en ters?, Hva slutter sangen i? osv...

All hjelp er god hjelp!

PS: det er også mulig å skifte sang hvis det viser seg at Love generation er en vanskelig sang å forklare oppbygning av.

Link to comment
Share on other sites

"In the key of C" betyr at tonearten låta går i er C. Forsåvidt hørte jeg på sangen litt kjapt, og i mitt øre høres det ut som at grunntonen er C#. Såvidt jeg hører er den bygd på en I-III-IV-progresjon som går gjennom hele låta, i C er dette C - Em - F, i C# er det C# - Fm - F#. (Nå er vel egentlig ikke C#-dur en reell toneart heller da, når jeg tenker meg om , så nerdekorrekt blir det vel Db - Fm - Gb)

Love Generation er ikke en låt det er vanskelig å analysere eller forklare hvordan er bygd opp, men på meg virker det ikke som at du har helt den musikkteoretiske kunnskapen som skal til for å skjønne helt hva du prater om..

Edited by Metalbrain
Link to comment
Share on other sites

Ja, jeg har nok ikke noe særlig musikkteoretiske kunnskaper :/

Takk for svar, tror jeg skal prøve meg på "Love Generation" fremdeles. Tenkte jeg bare skulle ta og forklare litt om versene, refrenget og bridgen (heter det bridge på norsk?).

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg liker ferske strenger og bytter gjerne når jeg må, til Ernie Ball eller DA som er reimeligere.  Spiller ikke live eller i band lenger, men vet om et par som spiller mye mer enn meg og verdsetter den ekstra kosten med Elixir for å slippe å bytte så ofte. Går litt på bekostning av lyd, da Elixir har "mindre klang" i seg men til gjengjeld varer lenger.
  • Takk. Mener å huske at Elixir ble regnet som å være best blant mange.. Men hvordan er synes å dette nå? Og dersom man f.eks spiller en del live og bytter strenger ofte så har det vel mindre å si eller?
  • Det er ikke lenge siden en 25 - bulk kostet 12-1300,- hos Evenstad. Den svake krona og prisstigning generelt, har sannelig gjort seg gjeldende.
  • Hei søker vokalist til Calzada, vi hører til i Stavanger.  spiller rock for det meste 
  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.