Web Analytics
Jump to content

NY CD!! wee!


Villunge

Recommended Posts

We've been able to confirm some details on Jake's upcoming release. The album is currently being recorded, and Jake was in the studio last week working on guitar tones and recording guitar tracks. He has several Marshall heads and even a Soldano in the studio. Michael Lardie (formerly of Great White) is engineering the tracks. The current line-up for the project is as follows:

Jake E. Lee: ALL guitars

Chris Logan (MSG): Vocals

Tim Bogart (Vanilla Fudge, Jeff Beck): Bass

Ansley Dunbar (Whitesnake, Journey, etc.): Drums

Everything is done in a power trio format ala Badlands and the tracks for the project are cover songs along that style (bluesy power rock). At this time, the track listing is as follows:

1. Way back to the bone (Trapeze)

2. I'll be creepin (Free)

3. Love is worth blues (Leslie West)

4. Evil (Cactus) ...this song was performed by Badlands live and is on some of their boots w/ Greg Chaisson singing

5. I'll come tumblin' (Grand Funk)

6. Hard way to go (Savoy Brown)

7. Woman (James Gang)

8. Rock Candy (Montrose)

9. Guess I'll go away (Johnny Winter)

10. Whiskey Train (Procol Harem)

11. I can't stand it (Robin Trower)

And while, yes, this is a cover CD...it is Jake paying homage to some great bands and it is Jake doing a full album. On another note, if this project is well received, it may show Jake that there are many fans out there who miss him and want to hear some great new material.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hey, Jeg har ikke all verdens erfaring med Morgan gitarer.. men kjøpte nylig en Morgan på Finn av typen "Morgan W420SE". En Parlor-størrelse gitar. Jeg har aldri eid en Morgan-gitar før men har alltid hatt litt fordommer mot de (billig Kina-gitarer  ) Men denne gitaren viste seg å være en fantastisk gitar. Prøver fortsatt å finne ut litt mer om den, men det ser ut til at den er heltre både topp, sider og bunn hvorav sider og bunn er av Mahogny og toppen virker å være gran. Lyden jeg får av denne gitaren er også helt fantastisk både tilkoblet og ikke. Klarer ikke finne tilsvarende den jeg har noe som helst sted så den kan virke å være spesiallaget på noe vis, hvilket ville forklare den høye kvaliteten den virker å ha. Men dersom noen er ute etter en god Morgan vil jeg anbefale denne: https://gitarsenteret.no/morgan-w-420-se.html  
  • Nå skal ikke jeg legge ut noe som helst om min erfaring med Morgan gitarer. Det jeg har noe erfaring med, er at hvis man skal få produsert gitarer i Kina, så er det veldig viktig med "styring fra mottakerlandet", og gjerne også kontroll av varene. Jeg har ikke noe grunnlag til å si noe om kinesiske produsenter på bred skala, men har snakket og hørt erfaring fra flere med slik erfaring, både når det gjelder instrumenter og andre varer. Produsenter av varer i østen har fra tid til annen et litt annet syn på når "man har gjort en god nok jobb", og hva som er akseptable snarveier for å oppfylle produksjon- og kvalitetsmål. Dette er det faktisk skrevet tykke bøker om. Jeg regner med at grunnen til at Morgan har en høyere pris, er at de legger mer penger i å administrere og kontrollere produksjon og vare. Dette er for all del ikke noen fasit, bare min mening.
  • Hei!  Er det noen der ute som har en formening om hva en Gibson SG Standard fra 1971 kan være verdt? Den har et reparert halsbrudd, originale bånd, stemmeskruer, vibrolaen er erstattet med en stop tailpiece, PAF mikker, og er godt brukt.  Mvh Mats
  • Er det noen som har erfaringer med Yamaha Stagepas 1K MkII som PA-system for duo 1 gitar med pedalbrett (mest akustisk med innebygd pickup) og 1-2 vokalister innenfor sjanger folk/vise/pop. Lydkvalitet? Brukervennlig? Spiller sjelden i lokaler med plass til over 300 personer. Etter det jeg kan se mangler systemet mulighet for 48V phantom power til f.eks. aktiv DI-boks. Setter pris på tilbakemeldinger.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.