Web Analytics
Gå til innhold
  • Bli medlem

Plekterbrett


antos

Anbefalte innlegg

Plekterbrettet på min Stratocaster ligger ikke inntil gitarkroppen på ett stykke på 5-6 cm rett ovenfor neck pickupen. Har prøvd å løsne de nærmeste skruene i området for å se om den står i spenn, men det hjalp ikke noe. Noen som har noen tips for å bli kvitt denne glipen? Er ikke snakk om mer enn noen mm glipe

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ta av brettet og sjekk om det ligger noe mellom brettet og treverket - det er ikke uvanlig med små biter treverk/lakk e.l. som gjerne stammer fra skruehullene ved montering av brettet. I beste fall kan det tenkes at du bare trenger å skru ut alle skruene, presse brettet mot kroppen samtidig som du skrur inn skruene igjen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ligger ikke noe mellom brettet og gitarkroppen. Skrudde ut skruene til brettet og presset det godt inntil før jeg festet det på ny, ble litt bedre men ikke 100%. Virker som brettet har fått en liten bøy som gjerne burde bøyes tilbake. De skruene som sitter ovenfor og nedenfor pickupene er kun for høydejustering av pickupene? Hjelper lite å skru på disse for å feste brettet?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Virker som brettet har fått en liten bøy som gjerne burde bøyes tilbake

Hvis brettet er montert med en litt skeiv skrue, en skrue er strammet for kraftig, eller noe ligger mellom brettet og kropp slik at brettet står i spenn vil gjerne brettet få en mer eller mindre permanent bøy/svai, men dette retter seg ofte noe når du først har montert det skikkelig - vent en måned eller to, så har kanskje tingene "gått seg til" litt

De skruene som sitter ovenfor og nedenfor pickupene er kun for høydejustering av pickupene? Hjelper lite å skru på disse for å feste brettet?

Skruene på enden av pickupene er bare for høydejustering ja, og de har ingen funksjon i forhold til festing av brettet.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.