Web Analytics
Jump to content

katarsis [16.01.05]


katarsis

Recommended Posts

Da var det oppsummeringen da... ikke alle bildene er av primus karakter men her er i uprioritert rekkefølge:

Samick Strat kopi av limt spon med magiske pickups :

samick.jpg

Så har vi gitar nummer to: En Epiphone G400 (SG altså), som har avtjent en lang og tro tjeneste i mine hender (bokstavelig talt)

kimsg.jpg

Edelstenen i samlingen: Ernie Ball Music Man John Petrucci, med Piezo og matching headstock i Red Pearlburst.

hode.JPG

kropp.JPG

kropp2.JPG

Ampen (har den bare ikke her for øyeblikket) Vox AD30VT

vox.jpg

Så har vi ekstrautstyret: En M-Audio Fast Track, en Line 6 Pod 2.0 også har jeg et Terratec midi keyboard, men tar ikke med bildet av den :wink: (ser ikke ut)

fasttrack.jpg

pod.jpg

Det var vel det tror jeg...

Link to comment
Share on other sites

 • 3 weeks later...
Guest Anonymous

Er m-audio fast track noe bra? Vurdere sterk å kjøpe den. Skal bruke den sammen med den nye iBooken min... Hvordan tror du det ville være å kombinere den med en mixer for å kunne recorde flere spor samtidig? Som regel er vel en mixer overflødig i og med at jeg bare bruker gitar og litt vokal, men hadde vært greit å bruke den sammen med en mixer av og til...

Link to comment
Share on other sites

Du får ganske tørr lyd om du kobler gitaren direkte til PC'en uten noe ekstra. Jeg bruker den hovedsakelig som mellomledd mellom forsterker eller f.eks. POD'en. Det er veldig kjekt at den har en xlr inngang, som betyr at jeg kan mikke opp gitaren på tradisjonellt vis :wink:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hei Noen erfaringer her? Postivt? Negativt? Er kabinettet stort nok for et 25kvm øvingslokale? Spiller stort sett rock, metal og mye forskjellig mellom. 
  • Her kan dere høre lyden i gitaren. Jeg spiller uten plekter på en Fender Mustang 2 forsterker    
  • Det @CastorFiber sa. Forskjellene mellom merker som produseres på tilsynelatende samme fabrikker eller i samme land er som oftest to ting: Kvaliteten på delene som brukes, og hvor nøyaktig kvalitetskontrollen er. Generelt er det null poeng i å basere en avgjørelse på hvilken fabrikk et instrument produseres i.   Når det gjelder Morgan generelt så er det vanskelig å si noe objektivt om hva et instrument er verdt, men jeg har testet en del Morgan gjennom årene, og eid minst én Morgan-gitar, og kvaliteten er slett ikke verst, spesielt i nyere tid. Jeg vil ikke personlig sammenligne dem med Harley Benton i alle fall. Så hvis det ikke absolutt må stå Fender eller Gibson på headstock tror jeg de er vel verdt en kikk. Det beste er selvsagt å teste før du kjøper, men de fleste nettbutikker har gode returordninger (som oftest 30 dager fri retur), så risikoen er liten uansett.
  • Hey, Jeg har ikke all verdens erfaring med Morgan gitarer.. men kjøpte nylig en Morgan på Finn av typen "Morgan W420SE". En Parlor-størrelse gitar. Jeg har aldri eid en Morgan-gitar før men har alltid hatt litt fordommer mot de (billig Kina-gitarer  ) Men denne gitaren viste seg å være en fantastisk gitar. Prøver fortsatt å finne ut litt mer om den, men det ser ut til at den er heltre både topp, sider og bunn hvorav sider og bunn er av Mahogny og toppen virker å være gran. Lyden jeg får av denne gitaren er også helt fantastisk både tilkoblet og ikke. Klarer ikke finne tilsvarende den jeg har noe som helst sted så den kan virke å være spesiallaget på noe vis, hvilket ville forklare den høye kvaliteten den virker å ha. Men dersom noen er ute etter en god Morgan vil jeg anbefale denne: https://gitarsenteret.no/morgan-w-420-se.html  
  • Nå skal ikke jeg legge ut noe som helst om min erfaring med Morgan gitarer. Det jeg har noe erfaring med, er at hvis man skal få produsert gitarer i Kina, så er det veldig viktig med "styring fra mottakerlandet", og gjerne også kontroll av varene. Jeg har ikke noe grunnlag til å si noe om kinesiske produsenter på bred skala, men har snakket og hørt erfaring fra flere med slik erfaring, både når det gjelder instrumenter og andre varer. Produsenter av varer i østen har fra tid til annen et litt annet syn på når "man har gjort en god nok jobb", og hva som er akseptable snarveier for å oppfylle produksjon- og kvalitetsmål. Dette er det faktisk skrevet tykke bøker om. Jeg regner med at grunnen til at Morgan har en høyere pris, er at de legger mer penger i å administrere og kontrollere produksjon og vare. Dette er for all del ikke noen fasit, bare min mening.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.