Web Analytics
Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Mulig dette er beskrevet før, da beklager jeg isåfall det.

Min vox ac30 cc2 forsterker vil ikke lenger skru seg på.

Powerknappen virker og lyser rødt, men standyknappen vil ikke lyse grønt og det kommer ingen lyd.

Alle sikringer er sjekket, all kabling bak ved powerchassi og ser hel ut.

Noen som har vert borti dette før?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Ikke en sikring på printkortet som er røket?

Opplevde det på en marshall med lignende symptomer...

Om den har sikring inni ampen da...

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

sjekk sikringer på printkortet, om jeg husker er det noen der 2-3 stk?

ellers kan en sjekke bryteren etter løse ledninger og måle på den om det er kontakt. :ninja:

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

  • Lignende innhold

    • Av TheBoss
      Halloisen!
      Jeg har fått tak i denne lille godklumpen her, men det er et par problemer med den. Jeg er på ingen måte skikket til å rote meg inn i systemet på slike saker, så jeg lurer på om det er en der ute som kanskje kan hjelpe meg litt?
      Problemet er at standby-knappen på den ikke vil virke. Jeg slår den på og da blir det stille, men når den slås av igjen, tar det rundt fem minutter før ampen spiller igjen. Det virker også for meg som om det er veldig lav lyd ut fra ampen selv om jeg skrur alt av volum way up. Det siste er at det kun høres ut som om ett av de to elementene funker.
      Noen som er kyndige på rør her?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.