Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Gir Gitar- /Vokal/ og låtskrivingsundervisning i Oslo!


Anbefalte innlegg

Jeg er en musikkstudent som for øyeblikket fullfører siste år på min Bachelorgrad ved Universitet i Oslo. Har utdanning og spilleerfaring på både gitar og vokal, samt komposisjon. Jeg tilbyr derfor hovedsaklig gitarundervisning (akkord- og solospill) for nybegynnere, samt undervisning i elementær vokalteknikk om det skulle være interessant. Har undervist personer i alle aldere tidligere og har god erfaring med det! Jeg liker å undervise, er snill og grei og vil at du skal få utbytte av undervisningen jeg gir. Hva du har lyst til å lære og interesserer deg for er viktig! Undervisningen vil gjerne foregå på Blindern eller Bjørnsletta, eventuelt hjemme hos deg om du ønsker det. (alt etter hva som er mest praktisk). Pris etter avtale.

Ta kontakt med med: Marius

på tlf: 95 18 24 73

eller Mail: mariusmork@gmail.com

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 • Hvem er aktive   0 medlemmer

  Ingen innloggede medlemmer aktive

 • Lignende innhold

  • Av AC15
   Hei!
   Mitt navn er Vetle Gundersen, og denne høsten tilbyr jeg gitarundervisning for nybegynnere og viderekomne i Bergensområdet. Alle sjangre og stilarter.
   Jeg har spilt gitar aktivt i 12 år, hvorav de siste 4 årene har jeg spilt profesjonelt. Jeg har også turnert i USA og Storbritannia med tidligere band. Til daglig spiller jeg i bergensbandet Verdensrommet.
   Om du har lyst til å forbedre gitarferdighetene dine, eller bare lære å spille gitar, ta kontakt på vetle.gundersen (at) gmail.com!
   Mvh
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.