Web Analytics
Jump to content

Knittring og lydkutt


Recommended Posts

Har et lite problem med PC'en og tydligvis eksterne lydkort.

Når jeg bruker Line 6 POD X3 liven som lydkort så knitrer og hakker det litt når jeg bruker det som lyd ut, det er forsåvidt noe jeg overlever, men jeg har en Avid Mbox som begynner med noe forferdelig laging, knitring og vrenging før den kutter lyden totalt, noen som har noe peiling på hva som kan hjelpe? Jeg har en greit dyr Sony Vaio laptop som jeg ville tro at skulle fungere med det meste, men alas..

Edited by Thunder Fingers
Link to comment
Share on other sites

Har du prøvd utstyret på en annen maskin? Funker det da? Avhengig av hvilken Windows-versjon du har kan problemet være at under enhetsbehandling er USB-porten satt standard til strømsparingsmodus. (dette her ingenting med vanlige strømsparingsjusteringen i windows å gjøre)

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Nå har jeg forandret på en hel haug med innstillinger, PC skjermen er grå og kjøres på så lav innstilling som jeg er komfortabel med, og fremdeles styrer den.. Får vel bare innse at jeg har kjøpt en jævlig dyr tuner, for den slipper tydligvis lyden INN i PC'en. Ikke at jeg får lyden av instrumentet ut igjen, men hey... Ingen som har noen flere forslag?

Link to comment
Share on other sites

Forsøk å la lydkortet få den USB- bussen den bruker alene. Fjern alle "lure" programmer fra PC-en, spesielt alt som har med "Fikse harddisken din automagisk" å gjøre. Ha så få programmer som mulig til å autostarte.

Ellers går det på det som er foreslått- justere latency, defragmentere disken og så videre.

Kjør CCleaner, det kan hjelpe. ccleaner kan også hjelpe deg med å holde styr på alt som starter av seg selv.

Med Windows er det jo slik at jo mindre programvare man har, jo raskere blir maskinen. Derfor, en kombinert spille, surfe, eksperimentere og audio- maskin er beklageligvis en dårlig ide.

Link to comment
Share on other sites

Okey, jeg har ett spørsmål som kan svares på i denne tråden antageligvis.

Jeg har/hatt det samme problemet i perioder.. Nå har jeg ikke engang lydkort plugget i eller midi keyboard slått på. Og det som skjer nå er at mens jeg spiller inn eller ved playback lyden henger seg opp og hakker som en gammel platespiller og cubase fryser (mer eller mindre)... Dette betyr vel i bunn og grunn for ræva pc? selv med grei prosessor og 4gb ram...?-.-

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.