Web Analytics
Jump to content

montere stropp!


philip lauritzen
 Share

Recommended Posts

skjønt såppas at da man skal montere "strap button" i foten av gripebrettet, så må man borre med et borr som er bittelitt mindre en skruen, og like langt inn som skruen er, så skrur man skruen inn. men jeg skjønner ikke ossen man skal montere "the button" i bunnen av gitaren, det er jo så tynt der?? og ja, gitaren var levert uten noe som slags form for festeannordning!

plis hjelp meg :)

Link to comment
Share on other sites

Hvilken gitar er det du har? Uansett, Det du har fått av info er ganske riktig. Borre opp et hull som er mindre enn skruen, og der etter skru inn. Dette er jo for at skruen skal inn med gjengene sine. Du kan godt ta en tynt lag med lim også om du vil, men det er ikke nødvendig.
. Jepp, det har jeg skjønt, men hva med bakerst på gitaren? (den delen som treffer gulvet hvis man lener den opp til en vegg f.eks,). Det er ikke noe festeannordning der, oqssen fester jeqg den skruen der? Det er jo så tynt!
Link to comment
Share on other sites

Jeg har boret slik på et par billiggitarer (nybegynnernylonstrengere), og det er riktig det Audun sier. Det er tykkere treverk å feste i på innsiden. For øvrig boret jeg kun skruehull for den enden av stroppen. Den andre enden fester jeg på disse gitarene ved å knyte den fast under strengene og rundt hodet rett bak nøtta på halsen:

http://www.couchguitarstraps.com/blog/?p=147

Link to comment
Share on other sites

Det er jo veldig smak og behag hva man foretrekker. Jeg foretrekker også å bruke vanlig plasserte reimknotter, men det er verdt å prøve begge deler for å se hva du synes er best. Når det kommer til å spille gitar kan du ikke lese deg frem til hva som er mest behagelig. Du må prøve deg frem, og finne ut hva som er best for deg :)

Det gjelder også alle andre aspekter av gitarspilling som hva slags strenger, hvor tykke plektre, hvor høyt du skal ha gitaren og egentlig alt som det går an å ha en subjektiv mening om!

Edited by Duckling
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.