Web Analytics
Jump to content

NGD, storfornøyd! Nå med bilder :)


Stiankarlsen
 Share

Recommended Posts

Har da endelig fått kjøpt meg noe jeg har siklet på lenge! Fikk for en uke eller 2 siden solgt bort ESP'en min, og da tok det kun 1 dag før jeg tok turen til gitarsjappa og kom hjem med en splitter ny Fender Jaguar. Kjøpte den på Mandag, har tenkt på å skrive tråd tidligere, men har vært for opptatt av å spille på den, for SÅ digg er gitaren! storfornøyd :D

:D

Skal få lånt et speilreflekskamera og tatt noen skikkelige bilder slik at gitaren blir gjort rettferd! Dette ble tatt med far sin HTC.

post-1906-0-25744800-1318718969_thumb.jp

post-1906-0-99218500-1318719000_thumb.jp

post-1906-0-15925900-1318719032_thumb.jp

Edited by Stiankarlsen
Link to comment
Share on other sites

Jaguar har 24" skalalengde, og det merkes (syns nå jeg). Man anbefaler ofte eksempelvis å gå opp en strengetykkelse på Gibson-gitarer i forhold til hva en bruker på Fender-gitarer (25,5"), og det samme gjelder på Jaguarene. Både grunnet skalalengden (jeg syns noe tynnere enn 0.011 er håpløst) og ikke minst stolen/vibsystemet (som Fender har fikset på Classic player-serien).

Jaguar-gitarene er morsomme, men sin egen lille sjarm over seg, både når det kommer til fysisk kontakt med instrumentet og lydene en kan få ut av den.

Link to comment
Share on other sites

Kjøpte meg jo Jaguar selv for en måned siden, og selv om den har humbuckere og fast bro er det en utrolig morsom gitar (vet ikke hvor mye broa egentlig har å si for lyden), og 24" skala passer meg ypperlig. Det føles helt riktig. Ikke noe problem å ha 010-strenger på den heller.

Har lenge GAS'et på Tele, men nå vurderer jeg faktisk en Jaguar til med singlecoils i stedet :)

Link to comment
Share on other sites

Tusen Takk til dere som sa grattis :D

Gitaren har kortere skalalengde ja, men jeg syntes ikke dette utgjorde store forskjellen. For jeg som har ganske tynne fingre la jeg ikke så veldig mye merke til det. Jeg la merke til det, men syntes ikke det hadde noen negativ innvirkning.

Det er nå kommet bilder, de er tatt med et dårlig kamera,skal prøve å få lånt en kamerat sitt speilrefleks slik at det kan gjøre rettferd mot gitaren.

Duckling, du gjør ikke feil i å vurdere en jaguar med single coils i! Du får en knallgod gitar, lyden er suveren og ikke minst er den mye tøffere enn en tele (syntes jeg) :D

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.