Web Analytics
Jump to content

Ny innspilling


katarsis

Recommended Posts

Dette er det jeg tilbrakte kvelden med...

Ble til slutt sår i fringrene (fordi jeg hadde øvd en del innledningsvis) så det er ikke alt solospillet som er straight on, men det får så være :wink:

Legger ut likevel jeg.

Låta heter undecided, og det er vel fordi låta ikke har så mye struktur... og det er sånn jeg liker det ;-)

Mistenker også gitaren for å ha blitt litt ustemt under veis... orker bare ikke tanken på flere opptak.

åja det er noen sekunder med stillhet i begynnelse... for effekt :P

http://www.hansenolsen.net/undecided.mp3

Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...

Grei låt, kanskje litt mye klang, men det er jo slik lydbildet er! som nevnt så kom ikke gitaren så mye frem i lydbildet.. Syns kanskje også du kunne droppet det siste gitarspillet. Tremolopicking kan passe mange steder, men det bør ha en oppbygging først.. ikke gå rett på

hvertfall etter min mening..

Link to comment
Share on other sites

Nå var det heller ikke tremolopicking (mest vanlig alternate). This is all wrist baby :twisted: , (og heller ikke den samme nota eller strengen hele tiden). Musikken formes av det du lytter på, kan forstå at det virker malplassert for mange (men ikke for meg :wink:)

Link to comment
Share on other sites

Spennende trommer. ;) Du spiller kanskje ikke så mye trommer selv? Noen av trommebreakene høres umulige ut, og veldig snedig... Men det spiller mindre rolle.

Morsomme greier. Melodigitaren virker tilfeldig, langt fra sikkert den er det, bare sånn jeg oppfatter det. Hadde kanskje gjort seg med litt mer flyt i den når du spiller nedgangene i starten. Om ikke annet enn med mindre plekterbruk. Men igjen, kanskje det er sånn du vil ha det. :)

Winsnes er også god på vokal. :D

Link to comment
Share on other sites

Eivind S. Right on :wink:

Forsåvidt også the Euphor. Nesten alt av er tilfeldig og improvisert og da er det lett å gli over i litt skala-jukk, alt er en del av en prossess om å bli mer prominent på alle instrumentene. Derfor er kanskje mange av disse komposisjonene nesten låter jeg har funnet heller enn komponert :wink:

Men så hører jeg da også mye på progressiv musikk og, strever heller ikke så mye etter fast form

:wink:

Var ikke bare bendinga som ble sur... faktisk ble den ene strengen ustemt mitt oppi det beste løpet mitt, så... jaja.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Det @CastorFiber sa. Forskjellene mellom merker som produseres på tilsynelatende samme fabrikker eller i samme land er som oftest to ting: Kvaliteten på delene som brukes, og hvor nøyaktig kvalitetskontrollen er. Generelt er det null poeng i å basere en avgjørelse på hvilken fabrikk et instrument produseres i.   Når det gjelder Morgan generelt så er det vanskelig å si noe objektivt om hva et instrument er verdt, men jeg har testet en del Morgan gjennom årene, og eid minst én Morgan-gitar, og kvaliteten er slett ikke verst, spesielt i nyere tid. Jeg vil ikke personlig sammenligne dem med Harley Benton i alle fall. Så hvis det ikke absolutt må stå Fender eller Gibson på headstock tror jeg de er vel verdt en kikk. Det beste er selvsagt å teste før du kjøper, men de fleste nettbutikker har gode returordninger (som oftest 30 dager fri retur), så risikoen er liten uansett.
  • Hey, Jeg har ikke all verdens erfaring med Morgan gitarer.. men kjøpte nylig en Morgan på Finn av typen "Morgan W420SE". En Parlor-størrelse gitar. Jeg har aldri eid en Morgan-gitar før men har alltid hatt litt fordommer mot de (billig Kina-gitarer  ) Men denne gitaren viste seg å være en fantastisk gitar. Prøver fortsatt å finne ut litt mer om den, men det ser ut til at den er heltre både topp, sider og bunn hvorav sider og bunn er av Mahogny og toppen virker å være gran. Lyden jeg får av denne gitaren er også helt fantastisk både tilkoblet og ikke. Klarer ikke finne tilsvarende den jeg har noe som helst sted så den kan virke å være spesiallaget på noe vis, hvilket ville forklare den høye kvaliteten den virker å ha. Men dersom noen er ute etter en god Morgan vil jeg anbefale denne: https://gitarsenteret.no/morgan-w-420-se.html  
  • Nå skal ikke jeg legge ut noe som helst om min erfaring med Morgan gitarer. Det jeg har noe erfaring med, er at hvis man skal få produsert gitarer i Kina, så er det veldig viktig med "styring fra mottakerlandet", og gjerne også kontroll av varene. Jeg har ikke noe grunnlag til å si noe om kinesiske produsenter på bred skala, men har snakket og hørt erfaring fra flere med slik erfaring, både når det gjelder instrumenter og andre varer. Produsenter av varer i østen har fra tid til annen et litt annet syn på når "man har gjort en god nok jobb", og hva som er akseptable snarveier for å oppfylle produksjon- og kvalitetsmål. Dette er det faktisk skrevet tykke bøker om. Jeg regner med at grunnen til at Morgan har en høyere pris, er at de legger mer penger i å administrere og kontrollere produksjon og vare. Dette er for all del ikke noen fasit, bare min mening.
  • Hei!  Er det noen der ute som har en formening om hva en Gibson SG Standard fra 1971 kan være verdt? Den har et reparert halsbrudd, originale bånd, stemmeskruer, vibrolaen er erstattet med en stop tailpiece, PAF mikker, og er godt brukt.  Mvh Mats
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.