Gå til innhold
ErikL

Latency på AudioInterface

Anbefalte innlegg

Jeg har kjøpt en M-Audio MobilePre USB, og når jeg testet det på GuitarRig kom lyden ørlittegranne senere ut av høytalerne enn når jeg spilte. er det noen som vet hva jeg kan gjøre for å samkjøpre dette eller er det alltid latency på USB intarface?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Gå inn i interfacet på dataen, hvor du kan justere latency! Sett den på et lavere nivå.

Jeg har i alle fall ikke noe problem med det I guitar rig, og jeg har et gammelt lydkort.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

jeg har satt den på det laveste nivået som er...noen som vet hva jeg skal gjøre?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Hvis Audiophilen er som andre m-audio produkter burde den ta over funksjonen som lydkort, så derfor burde feilien ligge i PC'en (kanskje)...

Hva slags PC har du?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

bruker du riktige drivere?.. asio drivere er godt egnet. Pass pa at du ikke bruker wma driverne til windows.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

men jeg har nettop kjøpt det..dessuten er det bare på guitarrig at det er latency, ikke på cubase

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

selv om du nettopp har kjøpt det så er det ulig produktet kom for 7 mnd, og da også cd. Og da er driver 7 mnd gammel. Muligheten er stor for at du finner nyere drivere på nettet

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.