Web Analytics
Jump to content

Ibanez JEM77BRMR


vwh

Recommended Posts

Tenkte jeg skulle vise dere den nye Ibanez JEM modellen som kommer ut nå i år: http://www.musik-produktiv.de/bilder2/10/0...100018338xl.jpg

Vil understreke at toppen er i speil, og ikke krom som det kanskje kan virke som på bildet. Uansett en veldig stilig gitar.

Listprisen i statene ligger på $3099, noe som vil si at den kommer til å koste godt rundt 30000,- gjennom vanlige kanaler her i Norge. Trolig vil sikkert Lick.bo eller kanskje Gitarimport.net kunne tilby gitaren til en langt bedre pris om noen er interesserte.

Personlig mener jeg Ibanez har priset seg helt ut med denne høye prisen, men vi får se hvordan det går.

Link to comment
Share on other sites

 • Replies 50
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

Noe sier meg at lav dollarkurs og gitar laget i Japan ikke gir et helt korrekt bilde med tanke på hva gitaren egentlig koster. Selv om importør i Norge ser ut til å importere fra USA... :roll:

Kjøp dere custom gitarer hvis dere ikke har råd til the real deal, men ikke syt av den grunn. :P

Link to comment
Share on other sites

Digger den men, den burde hatt leds og sustainer, som i Vai sin til den prisen  :)

Du kommer til å bruke 50k på en Alembic en gang

Led's som båndanmerkninger på oversiden av halsen... :P

Alembic aldri hørt om, hehe leds er jo tøfft da :D 8)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Hey, Jeg har ikke all verdens erfaring med Morgan gitarer.. men kjøpte nylig en Morgan på Finn av typen "Morgan W420SE". En Parlor-størrelse gitar. Jeg har aldri eid en Morgan-gitar før men har alltid hatt litt fordommer mot de (billig Kina-gitarer  ) Men denne gitaren viste seg å være en fantastisk gitar. Prøver fortsatt å finne ut litt mer om den, men det ser ut til at den er heltre både topp, sider og bunn hvorav sider og bunn er av Mahogny og toppen virker å være gran. Lyden jeg får av denne gitaren er også helt fantastisk både tilkoblet og ikke. Klarer ikke finne tilsvarende den jeg har noe som helst sted så den kan virke å være spesiallaget på noe vis, hvilket ville forklare den høye kvaliteten den virker å ha. Men dersom noen er ute etter en god Morgan vil jeg anbefale denne: https://gitarsenteret.no/morgan-w-420-se.html  
  • Nå skal ikke jeg legge ut noe som helst om min erfaring med Morgan gitarer. Det jeg har noe erfaring med, er at hvis man skal få produsert gitarer i Kina, så er det veldig viktig med "styring fra mottakerlandet", og gjerne også kontroll av varene. Jeg har ikke noe grunnlag til å si noe om kinesiske produsenter på bred skala, men har snakket og hørt erfaring fra flere med slik erfaring, både når det gjelder instrumenter og andre varer. Produsenter av varer i østen har fra tid til annen et litt annet syn på når "man har gjort en god nok jobb", og hva som er akseptable snarveier for å oppfylle produksjon- og kvalitetsmål. Dette er det faktisk skrevet tykke bøker om. Jeg regner med at grunnen til at Morgan har en høyere pris, er at de legger mer penger i å administrere og kontrollere produksjon og vare. Dette er for all del ikke noen fasit, bare min mening.
  • Hei!  Er det noen der ute som har en formening om hva en Gibson SG Standard fra 1971 kan være verdt? Den har et reparert halsbrudd, originale bånd, stemmeskruer, vibrolaen er erstattet med en stop tailpiece, PAF mikker, og er godt brukt.  Mvh Mats
  • Er det noen som har erfaringer med Yamaha Stagepas 1K MkII som PA-system for duo 1 gitar med pedalbrett (mest akustisk med innebygd pickup) og 1-2 vokalister innenfor sjanger folk/vise/pop. Lydkvalitet? Brukervennlig? Spiller sjelden i lokaler med plass til over 300 personer. Etter det jeg kan se mangler systemet mulighet for 48V phantom power til f.eks. aktiv DI-boks. Setter pris på tilbakemeldinger.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.