Web Analytics
Jump to content

Kurt Cobain Jaguar


Dallaz

Recommended Posts

Ganske tøff, men huff og æsj, det er også en ganske dårlig replica etter min mening. Fender har åpenbart ikke tatt mål av jaggen Cobain faktisk hadde. Vurderte å bestille en helt til jeg faktisk fikk se bilder av gitaren.

Du sier noe. Ganske mange feil i replicaen i forhold til originalen, noe som ikke gjør den til en replica i mine øyne. Har blitt debattert en del på offsetguitars.com.

Nå er den vel også 'made in Mexico' også, og ikke noe skikkelig Fender Custom Shop-instrument, så da kan de ta seg litt større friheter i forhold til hvor nøyaktig de 'gidder' å være i remaken. På Fender-sidene står det at den er "road worn", så vi har vel nå fått presentert den første signaturgitaren i Road Worn-serien?

Dårlig kopi eller ikke, den ser knalltøff ut. :)

Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...

Kurt hadde Dimarzio-mikker i Jaguaren sin, de var der, såvidt jeg vet, når han kjøpte gitaren. PAF foran og Superdistortion bak,

Han byttet senere ut den bakerste mikken med en Seymour Duncan JB, samme mikken han hadde i "alle" mustangene sine, hvertfall de blå japanske han brukte fra og med 1993.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hei. Hvem er dere og hvilke sanger er det snakk om å spille?
  • Hallo. Hver dag tror jeg at jeg har oppnådd noe i dette livet. Ja, jeg har en høyere utdanning og til og med en vitenskapelig grad av en mester, men jeg jobber ikke i min spesialitet. Siden barndommen drømte jeg faktisk om å være psykolog, og derfor begynte jeg å tenke på å motta den andre høyere. Men for dette trenger jeg en meget betalt jobb, så nå leter jeg etter interessante ledige stillinger. Allerede samlet en CV på denne malen https://www.cvmal.no/cv-eksempel/ , og nå må du sende den til flere selskaper. Vi må jobbe noen år til for å endelig begynne å gjøre det du elsker.
  • Hei. Vi søker etter en bassist til et band i Arendal. Vi har tilgang til øvingslokale. Sjanger, rock. Vi er på utkikk etter en bassist som deler lidenskap for musikk og som har god teknikk og samspill. er åpen for å eksperimentere med ulike stilarter og låter, men vi ønsker også å ha et fast repertoar som vi kan øve på og fremføre. Vi er fleksibel når det gjelder øvingstider, men vi håper du er seriøs og engasjert. Hvis dette høres ut som noe for deg, vil vi gjerne høre fra deg snarest. Vi ser frem til å snakke med deg og finne ut mer om din musikkbakgrunn og interesser.
  • Lagde en hals av alm, og holder på med en jazzmaster kropp av samme planken . Underste kroppen er av surnet lønn.
  • Takk for det. Har brukt bjørk i toppen, alm i halsen og er usikker på kropp men tror det kan være sitka gran. Fikk en stor bit fra en arbeidskollega som ikke visste hva det var.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.