Web Analytics
Jump to content

Erfaren bassist søker ensemble


Caron

Recommended Posts

Hei.

Er passert min første ungdom, inneholdende altfor mange nedturer i form av bandprosjekter der useriøse, upålitelige folk har hatt en vel så stor interesse av fotball, kjerringer, campingvogner, hyttesnekring og hjemmekos som det å spille i band. Altså en tragedie av dimensjoner der alt har vært faen så spennende de første 2-3 øvingene, hvorpå man så har måttet prioritere klargjøring av campingvogna pluss dill og dall rundt de øvrige gjøremålene jeg beskrev over her.

Dette orker jeg bare ikke lenger, og har vel i bunn og grunn avskrevet den store satsingen innenfor en videre musikerkarrière, da 50-årslaget er unnagjort, og ambisjonene (eller rettere sagt toleransen angående flere nedturer) er noget redusert.

Nuvel, når alt dette negative er kringkastet cyberspace, er det da også positive ting å erindre, jøss bevares. Startet min musikalske del av livet i nordnorge på midten av 70-tallet, en tid da musikerbransjen nærmest kokte over av glød, inspirasjon og valgmuligheter. Jeg figurerte etterhvert i mange sammensetninger, fra rene pop-band, rockeband, jazztrioer/kvartetter/storband helt til jeg på 80-tallet flytta til østlandet. Her fant jeg imidlertid fort ut at bildet var en smule anderledes, det var atskillig større konkurranse, mer ullent i utvalget blant dyktige folk (til tross for at man fikk inntrykk av at "alle" spilte i band), og spillestedene var heller ikke i nærheten av så godt besøkt som i nord (med unntak av de store i hovedstaden såklart). Honorarene var også nesten til å flire sarkastisk av (noe jeg også gjorde flere ganger, med momentant avvisning som resultat, selvsagt...).

Vel, tilbake til det positive, jeg har kort og godt spilt lenge og godt i forskjellige sammensetninger i og rundt Drammensområdet, og har bred erfaring innenfor de nevnte sjangere. Er egentlig ganske altetende, men med jazzen hele tiden liggende som en solid bjelke i alt jeg lirer av meg. Jeg har i dag en stash-park bestående av 1 stk. gammel 4-strengs Fender Presision fretless, 1 stk. Yamaha TRB 5, 5-strengs fretless, 1 stk. ESP Hosizon 5-strengs fretted samt 1 stk 3/4 kontrabass. Riggen består av et Hartke-oppsett med 400W topp, 410-kasse og 115-kasse.

OK, håper herved budskapet er klart og tydelig: "eldre" bass-herremann ønsker gjerne å musisere sammen med dyktige folk som driter i campingvogn, fotball, hyttetaket, og mener alvor, som møter presist på avtalte øvinger, som gjør hjemmeleksa si og KAN den når vi igjen møtes, som har et teknisk nivå der det ikke stopper opp om det skulle dukke opp noen 16/32-delsoverganger (jepp, jeg har spilt med folk som måtte ha metronomen tikkende ved siden av seg, grøss!!), og som behersker prosjektretta fremdrift/jobbing. Med disse kriteriene dekket skulle det ligge til rette for å få ting til å svinge. Jeg er imidlertid IKKE ute etter å produsere eget materiale, det er en greie som både krever uforholdsmessig mye jobb, og som som regel ender opp som dårlige etterlikninger av ting man har hørt/spilt før.

Jeg har forøvrig en ekstra stor forkjærlighet for TOTO, Steely, Dan samt eldre progrock-grupper som Ruphus, Aunt Mary...

Nedslagsfeltet for denne annonsen er Drammensregionen til Asker i nord og Tønsberg i sør.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hei. Hvem er dere og hvilke sanger er det snakk om å spille?
  • Hallo. Hver dag tror jeg at jeg har oppnådd noe i dette livet. Ja, jeg har en høyere utdanning og til og med en vitenskapelig grad av en mester, men jeg jobber ikke i min spesialitet. Siden barndommen drømte jeg faktisk om å være psykolog, og derfor begynte jeg å tenke på å motta den andre høyere. Men for dette trenger jeg en meget betalt jobb, så nå leter jeg etter interessante ledige stillinger. Allerede samlet en CV på denne malen https://www.cvmal.no/cv-eksempel/ , og nå må du sende den til flere selskaper. Vi må jobbe noen år til for å endelig begynne å gjøre det du elsker.
  • Hei. Vi søker etter en bassist til et band i Arendal. Vi har tilgang til øvingslokale. Sjanger, rock. Vi er på utkikk etter en bassist som deler lidenskap for musikk og som har god teknikk og samspill. er åpen for å eksperimentere med ulike stilarter og låter, men vi ønsker også å ha et fast repertoar som vi kan øve på og fremføre. Vi er fleksibel når det gjelder øvingstider, men vi håper du er seriøs og engasjert. Hvis dette høres ut som noe for deg, vil vi gjerne høre fra deg snarest. Vi ser frem til å snakke med deg og finne ut mer om din musikkbakgrunn og interesser.
  • Lagde en hals av alm, og holder på med en jazzmaster kropp av samme planken . Underste kroppen er av surnet lønn.
  • Takk for det. Har brukt bjørk i toppen, alm i halsen og er usikker på kropp men tror det kan være sitka gran. Fikk en stor bit fra en arbeidskollega som ikke visste hva det var.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.