Web Analytics
Jump to content

En låt fra noen karer på Petrucci-forumet


aiwass

Recommended Posts

http://www.undergrounduniverse.com/bands/4...ell.dimebag.mp3

En kanadisk keyboardist ved navn Ash på Petrucci-forumet lagde denne låten til minne om nylig avdøde Dimebag Darrell. To andre forum-medlemmer er også med: Chris Brooks, australsk gitarist av absolutt ypperste klasse (jeg har debutalbumet hans, 'The Master Plan' - definitivt å anbefale), og Robbert Hanenberg, en relativt ukjent, men like fullt glimrende nederlender hvis spesialitet er tapping.

Låten er veldig "jam"-aktig, og rekkefølgen på soloene er som følger:

Robbert Hanenberg (gitar)

Ash (piano, synth)

Chris Brooks (gitar)

La meg bare si: FY F***, DISSE GUTTA KAN SPILLE! :shock:

Link to comment
Share on other sites

 • Replies 32
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

All respekt, vanvittig bra spilt.....

Og det er vel tanken som teller i slike tilfeller.

Men: Det rokker ikke ved det faktum at dette ikke klarer å fange oppmerksommheten min.....Vanvittig kjedelig.

Men hver sin smak, all musikk er ikke for alle.

Link to comment
Share on other sites

Bare vent, der er mer.

Selv om du forstår det som skjer musikalsk sett, klarer du å skille mellom ulike teknikker på gitar? Blir du tatt på senga når en teknikk brukes til annet enn det folk flest forbinder med teknikken? Hvis ja, vekker det interessen din i det hele tatt?

Gitarmusikk er for gitarister, dere dølle "jeg må ha tykke strenger fordi jeg ikke eier finmotorikk" gutta kan holde dere til popmusikken deres. :P

Link to comment
Share on other sites

Bare vent, der er mer.  

Selv om du forstår det som skjer musikalsk sett, klarer du å skille mellom ulike teknikker på gitar? Blir du tatt på senga når en teknikk brukes til annet enn det folk flest forbinder med teknikken? Hvis ja, vekker det interessen din i det hele tatt?

Gitarmusikk er for gitarister, dere dølle "jeg må ha tykke strenger fordi jeg ikke eier finmotorikk" gutta kan holde dere til popmusikken deres. :P

Hehe, ja er svaret mitt på ditt første spørsmål.

Men du har sikkert rett. Hvis jeg hadde spilt gitar ville det garantert vært mer interresant å høre at ulike teknikker brukes på uvanlige steder.

I alle fall første gang jeg hørte låta.

Link to comment
Share on other sites

Jeg MÅ få sagt at Peri er en habil gitarist i tillegg til bassist, fløytist og pianist. Så ikke klag på hans musikalske/instrumentaltekniske forståelse.

Sinnsykt fet låt da!!! Likte gitarsoloene, men synthsolo'n fenga meg ikke, kanskje ordi jeg sammenlikner ALLE synthsoloer jeg hører med Jens Johansson og Janne Warmen.

Men at gutta kan spelle, det er sikkert!

Link to comment
Share on other sites

Det som derimot kan diskuteres er om evnen til å forstå faktisk har noe med evnen til å like å gjøre. Jeg kan foreksempel vedde begge kneskålene mine på at selv om Euph sikkert kan spille alle ACDClåtene med tilhørende soloer med bind for øynene og gitaren på ryggen, hvis han vil, så klarer han garantert ikke å få samme shwungen over sakene som bestefedrene selv. Er det da snakk om manglende forståelse, interesse, eller liker han det bare ikke?

Jeg tror alle kan spille de samme tonene som Vai,Hendrix,Morse, hvempokkersomhelst, men fåtallet får det vel til å høres BRA ut, selv om det låter LIKT. For det ER en forskjell.

Men det er klart, noen liker jo å vite nøyaktig hva det er de spiser, andre er fornøyd med at det smaker godt. Mennesker er forskjellige, og takk Gud for det, det hadde vært et forjævlig (musikk)miljø i verden hvis alle skulle vært enig med Euph i ett og alt.

Og så får dere ha en god jul, forbannade pessoarsleikere, jeg er stort sett glad i dere alle sammen!

Link to comment
Share on other sites

Helt ok .. synth soloen kan du få jævli billig av meg .. det sugde.. men mye fin gitar . talentløst back-spor da :) hehe ..

hadde gitarlyden til han siste gitaristen vært mer "fremme" i høytalerene hadde det vært jævli fettt... han var veldig vai inspirert .. fin vibrato.. bedre enn han første syns nå jeg ..

men det er jo forsåvidt ikke en låt , er jo bare soloer .

de har jammet til ære for dime ..

Nilsefix

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Hadde Guitar Rig 3(?) for mange år siden. Prøve alt mulig - ink Amplitube, men syns GR var desidert best og enklest i bruk. Skal teste det nye også   Jeg bruker mest Bias FX of Bias FX2, men sliter litt med latency. Hvilken type PC bruker du, og hvordan er forsinkelsene?  
  • For et år siden kom jeg over programmet Guitar rig 6. De hadde en demo med alle funksjoner bare at man ikke kunne lagre, men fullt brukbar til opptak. Den varte i 30 min, så må man starte programmet på nytt. Jeg hadde demoen i tre måneder før jeg så at de hadde sommersalg og jeg fikk hele programmet til halv pris. 1000.- kroner som var latterlig billig med tanke på hvor mange amps, rack, pedaler og muligheter som var der. Det var over 1200 ferdig innstilte lyder i forskjellige sjangere og man kan lagre de i forskjellige filer. Man kan selvsagt justere de å lagre nye, eller lage egne med alt som finnes. Den har også instillinger for vokal, trommer og mye annet. Nå har Guitarrig 7 kommet med cubersalgspris, men jeg venter til Black Friday eller Cybermonday i håp om å få oppgradert billigere. Det er masse nytt. Her er en video   Her er nettsiden: Native Instruments Guitar rig 7 Og her kan du laste ned demoen: Note: The demo version runs 30 minutes per session, and can then be reopend to try again. Save and Total Recall functions disabled. Du klarer deg lenge med den PS. Dette er ikke ment som reklame, men et godt tips. Jeg tjener ikke noe på det, men den demoen er gratis og verdt å teste...
  • Söker rock projekt i Norge att vara med i och framför allt live gig. All rock/metal är intressant.  Smakprov: www.linkedin.com/in/emlu-music-production-983a92296    
  • Heisann! er det noen som vet verdien på denne?  serienummer: US20048978
  • Via dette så endte jeg istedenfor opp med dette.   
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.