Web Analytics
Jump to content

Beste looper?


Palle
 Share

Recommended Posts

Hei. Jeg har nå hatt en Boss Loopstation RC 2 i 2 år, og jeg må si at det er den beste invisteringen jeg noen gang har gjort. Men nå trenger jeg å oppgradere den. Det jeg trenger er mer lagringstid, flere banker, gode og logiske tromme og tempoinnstillinger (Jeg har enda ikke skjønt hvordan man stiller inn tempo. Går det i det hele tatt an? Jeg tror også at den bare er kapabel til å spille i 4/4) Jeg trenger også input til mikrofon og flere instrumenter. Og det hadde vært fint om det kunne vært noen få effekter der som f.eks bass simulator og noen vokaleffekter. Jeg ser at Vox har en som har masse effekter, men den har lite lagringstid. Så har vi Digitech Jam man, men den har ikke trommemaskin igjen etter hva jeg har forstått.... Mulig jeg må gjøre noen kompromiss uansett.

Så hvilken looper hadde gjort seg best, tror dere?

Link to comment
Share on other sites

På RC-2 så kan du bytte mellom 4/4 og 3/4 ved å trykke på den sorte lille trykkbryteren når det potmeteret helt til høyre er på det stillet som heter 4/4 (Guide).

Bruker samme bryteren til å trykke inn tempoet du vil ha, når du har den i Play eller Auto-modus. :)

RC-50 er forøvrig knallbra greier :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hei hei! Har noen plekterbrett som ble til overs etter ferdigstillelse av en gitar. Kan overleveres per pote i nærheten av Trondheim, eller sendes per post.  Dette er ikke originale plekterbrett, og jeg aner ikke hvilke versjoner av Fender/Squire/annet de eventuelt kan passe på. Her er en lenke til selger: https://www.guitarpartsonline.com/SSS-Single-Single-Single_c115.htm Det plekterbrettet jeg endte opp med å bruke ble montert på en ny kropp. Se bildene for detaljer. Merk at det grønne plekterbrettet er tilpasset bryter med rund base. Det gjennomsiktige grønne selges ikke, men det er med for å vise passform til vanlige deler.     Pris: Kr 700,- inkl. frakt for alle fire.
  • Andre søndag i advent… byr på meg selv med Jingle bjelle råkk… Sånn i etterpåklokskapens navn burde jeg funnet ut i hvilken pitch jeg klarer å «synge» dette før jeg mekket arrangement og spilte inn, men rakk dessverre ikke gjøre om, så da… får vi legge vekk selvhøytideligheten og håper det bidrar litt til julestemning om ikke annet 🎅🏻  
  • Innser at gitarbyggar-karrieren er over, og selger diverse deler som eg har liggande. Beskrivelse og pris på bilder. Kjøper betaler frakt. Send PM!
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.