Web Analytics
Jump to content

Beste looper?


Palle

Recommended Posts

Hei. Jeg har nå hatt en Boss Loopstation RC 2 i 2 år, og jeg må si at det er den beste invisteringen jeg noen gang har gjort. Men nå trenger jeg å oppgradere den. Det jeg trenger er mer lagringstid, flere banker, gode og logiske tromme og tempoinnstillinger (Jeg har enda ikke skjønt hvordan man stiller inn tempo. Går det i det hele tatt an? Jeg tror også at den bare er kapabel til å spille i 4/4) Jeg trenger også input til mikrofon og flere instrumenter. Og det hadde vært fint om det kunne vært noen få effekter der som f.eks bass simulator og noen vokaleffekter. Jeg ser at Vox har en som har masse effekter, men den har lite lagringstid. Så har vi Digitech Jam man, men den har ikke trommemaskin igjen etter hva jeg har forstått.... Mulig jeg må gjøre noen kompromiss uansett.

Så hvilken looper hadde gjort seg best, tror dere?

Link to comment
Share on other sites

På RC-2 så kan du bytte mellom 4/4 og 3/4 ved å trykke på den sorte lille trykkbryteren når det potmeteret helt til høyre er på det stillet som heter 4/4 (Guide).

Bruker samme bryteren til å trykke inn tempoet du vil ha, når du har den i Play eller Auto-modus. :)

RC-50 er forøvrig knallbra greier :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hei. Hvem er dere og hvilke sanger er det snakk om å spille?
  • Hallo. Hver dag tror jeg at jeg har oppnådd noe i dette livet. Ja, jeg har en høyere utdanning og til og med en vitenskapelig grad av en mester, men jeg jobber ikke i min spesialitet. Siden barndommen drømte jeg faktisk om å være psykolog, og derfor begynte jeg å tenke på å motta den andre høyere. Men for dette trenger jeg en meget betalt jobb, så nå leter jeg etter interessante ledige stillinger. Allerede samlet en CV på denne malen https://www.cvmal.no/cv-eksempel/ , og nå må du sende den til flere selskaper. Vi må jobbe noen år til for å endelig begynne å gjøre det du elsker.
  • Hei. Vi søker etter en bassist til et band i Arendal. Vi har tilgang til øvingslokale. Sjanger, rock. Vi er på utkikk etter en bassist som deler lidenskap for musikk og som har god teknikk og samspill. er åpen for å eksperimentere med ulike stilarter og låter, men vi ønsker også å ha et fast repertoar som vi kan øve på og fremføre. Vi er fleksibel når det gjelder øvingstider, men vi håper du er seriøs og engasjert. Hvis dette høres ut som noe for deg, vil vi gjerne høre fra deg snarest. Vi ser frem til å snakke med deg og finne ut mer om din musikkbakgrunn og interesser.
  • Lagde en hals av alm, og holder på med en jazzmaster kropp av samme planken . Underste kroppen er av surnet lønn.
  • Takk for det. Har brukt bjørk i toppen, alm i halsen og er usikker på kropp men tror det kan være sitka gran. Fikk en stor bit fra en arbeidskollega som ikke visste hva det var.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.