Web Analytics
Jump to content

Porto på sending frå USA


Guest Paal

Recommended Posts

Du kan alltids bruke et firma som driver med all mulig form for shipping.

Jeg vet ikke hva det koster, men du kan jo sende en mail med forespørsel.

Christer Carling www.jcc-enterprises.net

Driver stort sett med biler og bildeler, men kan helt sikkert gi deg en pris på en kombo også. Båt/fly/post.

Link to comment
Share on other sites

Du kan jo sjekke om kombinasjonen innenlands shipping med FedEx til en JetPack-adresse på www.magnum.no blir billigere, men det er nok ikke så mye å spare, ihvertfall ikke når det gjelder tid - med FedEx burde du ha den kassa i løpet av 1 uke, ferdig momset (som kommer i tillegg når du henter den ut/får den levert)

Link to comment
Share on other sites

Her har du bakenden på en semi-trailer med gods inn til Norge.. Denne er fløyet til Malmø (tror jeg det var) for å så gå videre til Gardermoen med lastebil.

mess.jpg

Vile du hatt en gitar/amp oppi her?

Jeg ville sendt med UPS da de sender med fly helt til Norge, og da stables og stroppes alt i containere, dvs ingenting blir stablet mer enn 1,5m høyt og hver container leveres til UPS sin egen terminal, og du kan hente den der eller få den sendt helt hjem på døra med UPS' egne biler. Ingen utenforstående fraktere som på bildet over,..

Link to comment
Share on other sites

 • 4 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hadde Guitar Rig 3(?) for mange år siden. Prøve alt mulig - ink Amplitube, men syns GR var desidert best og enklest i bruk. Skal teste det nye også   Jeg bruker mest Bias FX of Bias FX2, men sliter litt med latency. Hvilken type PC bruker du, og hvordan er forsinkelsene?  
  • For et år siden kom jeg over programmet Guitar rig 6. De hadde en demo med alle funksjoner bare at man ikke kunne lagre, men fullt brukbar til opptak. Den varte i 30 min, så må man starte programmet på nytt. Jeg hadde demoen i tre måneder før jeg så at de hadde sommersalg og jeg fikk hele programmet til halv pris. 1000.- kroner som var latterlig billig med tanke på hvor mange amps, rack, pedaler og muligheter som var der. Det var over 1200 ferdig innstilte lyder i forskjellige sjangere og man kan lagre de i forskjellige filer. Man kan selvsagt justere de å lagre nye, eller lage egne med alt som finnes. Den har også instillinger for vokal, trommer og mye annet. Nå har Guitarrig 7 kommet med cubersalgspris, men jeg venter til Black Friday eller Cybermonday i håp om å få oppgradert billigere. Det er masse nytt. Her er en video   Her er nettsiden: Native Instruments Guitar rig 7 Og her kan du laste ned demoen: Note: The demo version runs 30 minutes per session, and can then be reopend to try again. Save and Total Recall functions disabled. Du klarer deg lenge med den PS. Dette er ikke ment som reklame, men et godt tips. Jeg tjener ikke noe på det, men den demoen er gratis og verdt å teste...
  • Söker rock projekt i Norge att vara med i och framför allt live gig. All rock/metal är intressant.  Smakprov: www.linkedin.com/in/emlu-music-production-983a92296    
  • Heisann! er det noen som vet verdien på denne?  serienummer: US20048978
  • Via dette så endte jeg istedenfor opp med dette.   
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.