Web Analytics
Jump to content

M-AUDIO Fast Track


MjaMjo

Recommended Posts

Noen som har erfaringer med denne?

For de som så smått skal begynne med hjemmeopptak av gitar/vokal virket den temmelig genial, iom at den er billig, og kobles til PCn via USB.

Dette virker iallefall billigere enn å kjøpe et lydkort og preamp/mikser.

http://www.m-audio.com/products/en_us/Fast...ckUSB-main.html

Billig var den og, under 100 dollar.

Så, hørtes dette helt forjævlig ut? Noen som har erfaring, eller må jeg bare kjøpe en for at folka på forumet skal få en review ? :mrgreen:

Advarsel til alle som har peil på ting;

Jeg har ikke peil på ting.

Link to comment
Share on other sites

Tja..

Er vel kanskje i det knappetste laget. Hvis du skal ha ett tokanalers pre/lydkort ville jeg tatt en med kombi jack/xlr innganger. 24bit/48khz lydkvalitet er vel egentlig helt greit(ihvertfall til hjemmebruk). Jeg bruker ihvertfall aldri noe særlig høyere. Den følger med noen effekter og programvare, som er et pluss. Er litt nysgjerrig på hvordan de er. Prisen var jo rimelig også..

Hvis du tror du har bruk for det. Kjøp og prøv.. :)

Link to comment
Share on other sites

 • 3 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hadde Guitar Rig 3(?) for mange år siden. Prøve alt mulig - ink Amplitube, men syns GR var desidert best og enklest i bruk. Skal teste det nye også   Jeg bruker mest Bias FX of Bias FX2, men sliter litt med latency. Hvilken type PC bruker du, og hvordan er forsinkelsene?  
  • For et år siden kom jeg over programmet Guitar rig 6. De hadde en demo med alle funksjoner bare at man ikke kunne lagre, men fullt brukbar til opptak. Den varte i 30 min, så må man starte programmet på nytt. Jeg hadde demoen i tre måneder før jeg så at de hadde sommersalg og jeg fikk hele programmet til halv pris. 1000.- kroner som var latterlig billig med tanke på hvor mange amps, rack, pedaler og muligheter som var der. Det var over 1200 ferdig innstilte lyder i forskjellige sjangere og man kan lagre de i forskjellige filer. Man kan selvsagt justere de å lagre nye, eller lage egne med alt som finnes. Den har også instillinger for vokal, trommer og mye annet. Nå har Guitarrig 7 kommet med cubersalgspris, men jeg venter til Black Friday eller Cybermonday i håp om å få oppgradert billigere. Det er masse nytt. Her er en video   Her er nettsiden: Native Instruments Guitar rig 7 Og her kan du laste ned demoen: Note: The demo version runs 30 minutes per session, and can then be reopend to try again. Save and Total Recall functions disabled. Du klarer deg lenge med den PS. Dette er ikke ment som reklame, men et godt tips. Jeg tjener ikke noe på det, men den demoen er gratis og verdt å teste...
  • Söker rock projekt i Norge att vara med i och framför allt live gig. All rock/metal är intressant.  Smakprov: www.linkedin.com/in/emlu-music-production-983a92296    
  • Heisann! er det noen som vet verdien på denne?  serienummer: US20048978
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.