Web Analytics
Jump to content

Vi trenger flere bandmedlemmer!


YudAmygdala
 Share

Recommended Posts

Vi er en gitarist og en trommis som har begynt å spille litt metal/hardcore/prog/whatever sammen og nå ønsker vi flere bandmedlemmer. Det vi trenger er: En gitarist til, en bassist, en eller to vokalister og gjerne en som trakterer synth/sampling/diverse elektronikk. Det vi spiller kommer litt ann på deg som kommer inn, men vi har laget en låt for å vise hvilken retning vi vil gå. Vi ønsker å benytte oss av både skriking, growling og ren sang.

Vi ønsker å gjøre ting som ikke er gjort før og hverken kaste oss på nye opphypede undersjangere eller være så old-school som mulig. Vi ønsker å være all-school og ta inspirasjon fra så mye som mulig som vi føler passer sammen.

I stedet for å ramse opp band eller sjangere, vil vi be deg om å ta en lytt på linken under. Dette er bare en skisse laget hjemme, med programmerte trommer, for å vise deg hva slags musikalsk utgangspunkt vi har og for å ha noe konkret å begynne med.

http://soundcloud.com/yodamygdala/en

Vi øver for tiden på øvingshotellet i Oslo, men er kanskje på tur inn i et lokale på Øveriet sammen med et annet band undertegnede spiller i og noen andre.

Vi tar begge musikken vår veldig seriøst. Undertegnede er noe usikker på trommisens musikalske bakgrunn, men jeg har tidligere spilt i Mehe og Loveplanet og spiller for tiden i to andre band: Batboner (www.facebook.com/batboner – vi søker også bassist – se annen tråd) og et annet prosjekt som reiser seg fra asken av Mehe.

Alder og kjønn spiller liten rolle, men det er en fordel om du er over 18 og enda større fordel om du er over 20.

Kontakt: Bjørnar Hegge / Yod Amygdala: yodamygdala@gmail.com / 90887909 eller bare finn meg på sosiale steder med enten det nicket eller det navnet. Du kan også ta kontakt her, men det kan hende jeg glemmer å sjekke innom.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
  • Siste aktive tråder

  • http://www.BILDELERstore.co.no

  • Støtt driften av GitarNorge


  • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.