Web Analytics
Jump to content

Lakere halsen


jsa123
 Share

Recommended Posts

Jeg har en litt eldre stratocaster hvor lakken på baksiden er slitt av. Kan jeg pusse forsiktig ned og så ha på vanlig klarlakk?

Du kan vel det, men hvor bra resultatet blir kommer jo an på dine evner som lakkerer. Har du ikke særlig erfaring, ville jeg latt det være. Enkelte betaler faktisk ekstra for en gitar/hals som er ferdig slitt. Litt avhengig av hvilken modell Strat du har så kan man faktisk forringe verdien på instrumentet kraftig ved slike "inngrep".

Link to comment
Share on other sites

For å svare på spørsmålet, ja, du kan pusse ned med fint papir, la oss si 400 først og 800 etterpå, og lakkere med klarlakk. Skal du sprøyte, og bør du bruke 2k klarlakk. Den finnes i sprayboksversjon med en injektor i bunnen av boksen.

Grunnen er rett og slett at halsen er utsatt for ganske stor slitasje, og 2K- lakk er vanvittig mye sterkere enn vanlig klarlakk på boks.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg skjønner godt at det er skrevet for å skape debatt/provosere, men forstår fortsatt ikke poenget med å debattere rundt musikksmak. 
  • er ikke ordet "kåseri" brukt? det betyr vel generelt at det som blir sagt, ikke akkurat skal tas 100% seriøst
  • He he, ja... Nå skal det sies at Epiphone kanskje ikke overpolstrer gitarene i eska når de sender ut fra fabrikk, men den har nå tross alt seilt halve jorda uskadet før den kom hit til landet.
  • Jo, takk for det. Etter å ha spilt på den en god del nå i kveld, må jeg faktisk si at dette er det beste jeg har opplevd fra Epiphone. Ikke det at jeg har et båtlass med erfaring, men en god del forskjellige eksemplarer har jeg tross alt vært borti. Resten virker veldig solid og godt gjennomført, bortsett fra at endene på nøtta kunne vært litt mer avrundet. Antydning til båndskjegg er det også, men ikke verre enn noen av mine andre gitarer uten fret-nibs, så jeg er nok litt vel overfølsom der. Selger fortalte jo at han kjøpte den ny fra Evenstad, og at han sendte tilbake et eksemplar han ikke var fornøyd med, før han fikk denne. Mistenker at den kanskje kan være kontrollert og sjekket litt ekstra fra Evenstad før den ble shippet. Endestykke og bru er veldig Epiphone, og jeg tipper det kan være noe å hente på å oppgradere her, så det kommer nok til å skje. Pickups og elektronikk virker veldig kurant. Er det slik at posten krever at jeg sender gitaren til reparasjon, vet jeg faktisk ikke om jeg gidder.
  • Fikk meg til å tenke på denne saken:  
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.