Web Analytics
Jump to content

Take You Away - Tore & Lothlorien Band!


ToreFagerheim

Recommended Posts

Skreiv ein song ein gong i tida som eigentleg var meint for Shadowmind, men no vart det ikkje slik. Så Lothlorien tok seg av vokalen på denne. Ver litt snill, då det er fyrste skikkelege vokalprestasjonen hennar :)

Skjedde noko ein plass som gjorde at gitarsoloen forsvann litt. Den er der, men du må berre høyra godt etter.

Kos dykk!

Link to comment
Share on other sites

Knall låt, ypperlig spilling og growlinga synes jeg var bra - litt skeptisk til synginga på refrenget til å begynne med, men merker at den unektelig har festet seg på hjernebarken.... så kanskje den funker bedre en jeg først trodde :lol:

Hører veldig gjerne mere samarbeid fra dere ja!!! :)

Link to comment
Share on other sites

Dette var stas!

Jeg synes growlingen kunne vært mikset mye lenger fram i lydbildet.

Sangen på refrenget fungerte også bra, men kunne ha vært tatt enda lenger- for meg hørtes det litt "overlegent" eller "klysete" ut, og det kunne man ha strukket lenger. Fungerer jo helt fint slik som det er også, for all del.

Som Rocktrond sier, melodilinjen henger seg veldig lett fast, ja!

Link to comment
Share on other sites

Fått hørt den skikkelig nå, var på litt lavt volum i morges.

Sykt deilig melodi! Vokalen er også fet, kunne vært brakt lenger frem i lydbildet, og den er litt uklar i refrenget noen steder, men bra! :D

Edited by Mortenolb
Link to comment
Share on other sites

Veldig kult, dette har absolutt livets rett.

Jeg er av de som synes renvokalen er låtas høydepunkt, Castor er inne på noe med sin beskrivelse.

Melodilinjen sitter som støpt, og vokalen hadde virkelig egenart.

Dere må være et bra par :)

Link to comment
Share on other sites

alt var skamrått, men refrenget passer ikke. høres ut som om det synges i helt feil tone. kudos for en av de råeste kvinne-growlene jeg har hørt!

Nå må du rulle inn. Refrenget synges etter melodien presentert med gitar i både intro, og i bakgrunnen på selve refrenget. Ingenting feil her..

Har sjøl sendt denne til folk på face, mange som liker det, meg inkludert :)

Link to comment
Share on other sites

 • 1 month later...

Først og fremst må jeg få presisere at dette ikke er min sjanger i det hele tatt.

Growling er ikke helt min greie, så jeg er nok heller ikke den rette til å bedømme om det var bra eller dårlig, men den var hvertfall mandig :P Lyden i crash-cymbalene synes jeg heller ikke var mye tess, men det er kanskje sånn det skal låte i denne sjangeren?

Med det sagt så likte jeg veldig godt cleanvokalen, og hverken det instrumentale eller produksjonen har jeg noe å utsette på heller, så om man ser bort fra de elementene som jeg ikke liker uansett hvem som gjør det så var det jævlig bra. Unektelig kvalitetsmessig godt arbeid :D

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hei. Hvem er dere og hvilke sanger er det snakk om å spille?
  • Hallo. Hver dag tror jeg at jeg har oppnådd noe i dette livet. Ja, jeg har en høyere utdanning og til og med en vitenskapelig grad av en mester, men jeg jobber ikke i min spesialitet. Siden barndommen drømte jeg faktisk om å være psykolog, og derfor begynte jeg å tenke på å motta den andre høyere. Men for dette trenger jeg en meget betalt jobb, så nå leter jeg etter interessante ledige stillinger. Allerede samlet en CV på denne malen https://www.cvmal.no/cv-eksempel/ , og nå må du sende den til flere selskaper. Vi må jobbe noen år til for å endelig begynne å gjøre det du elsker.
  • Hei. Vi søker etter en bassist til et band i Arendal. Vi har tilgang til øvingslokale. Sjanger, rock. Vi er på utkikk etter en bassist som deler lidenskap for musikk og som har god teknikk og samspill. er åpen for å eksperimentere med ulike stilarter og låter, men vi ønsker også å ha et fast repertoar som vi kan øve på og fremføre. Vi er fleksibel når det gjelder øvingstider, men vi håper du er seriøs og engasjert. Hvis dette høres ut som noe for deg, vil vi gjerne høre fra deg snarest. Vi ser frem til å snakke med deg og finne ut mer om din musikkbakgrunn og interesser.
  • Lagde en hals av alm, og holder på med en jazzmaster kropp av samme planken . Underste kroppen er av surnet lønn.
  • Takk for det. Har brukt bjørk i toppen, alm i halsen og er usikker på kropp men tror det kan være sitka gran. Fikk en stor bit fra en arbeidskollega som ikke visste hva det var.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.