Web Analytics
Gå til innhold
  • Bli medlem

Erfaren gitarist søkes til etablert progband i Oslo


Balder

Anbefalte innlegg

Wobbler søker ny gitarist.

Wobbler er et progressivt rockeband som har eksistert siden 1999 og gitt ut tre album, nå nylig skiva "Rites at Dawn". Søk på google eller gå til myspace.com/wobblermusic for lydeksempler. Eller sjekk ut forhåndspresentasjonen av Rites at Dawn og innspillingsdagbok på youtube.

Vi har spilt konserter i bla. USA, Canada og Tyskland og satser fremover relativt hyppig konsertvirksomhet og nytt album om forhåpentligvis ikke så altfor lang tid. Alle album har fått god respons på verdensbasis og 2012 blir et år med viktige festivaljobber bla. i USA og Tyskland.

Musikalsk sett blir vi plassert i en retro-symfonisk bås og band vi har forhold til er eldre progressive som Yes, King Crimson, Gentle Giant og Genesis samt hauger av gammel italiensk prog, og nyere som Anekdoten og Änglagård. I tillegg til sortmetall, klassisk musikk og så veldig mye mer.

Det sagt, så søker vi alltid mot å lage ny musikk som er vår egen, selv om lyd- og produksjonsestetikken ligger i vintageland.

Vi spiller ikke progmetall og synes ikke gitar med håndtak er noe særlig. Vi liker røramper og analoge keyboards og det gjør den vi søker også.

Wobbler består nå av vokal/gitar, keyboard, bass og trommer, samt stundomme musikere på lån.

Vi søker:

- En gitarist som trakterer både el. og akk. gitar + 12-strenger og har utstyr til både studio og live noenlunde i orden. Enn så lenge så er det mye elektrisk gitar i Wobbler, spesielt live. Erfaring er å foretrekke.

- Et medlem som har sjangerforståelse og sjanger.- og lydestetikk (se over) og er teknisk og rytmisk kapabel. Som gitarist i Wobbler så må man kunne dekke rollen som tidvis sologitarist.

- Tid og anledning til å både øve relativt aktivt (fast konkret tid er umulig å si p.d.d. trolig 1 til to ganger i uken) og tid til å prioritere konserter i inn og (foreløpig mest) utland.

- Et medlem som er hyggelig og imøtekommende, men som samtidig kan diskutere og ha sin selvstendige stemme, i et band med til dels sterke meninger. Det sosiale må også passe, det finner vi jo ut etter hvert.

- Et medlem med visjoner for bandet, inkludert deltagelse i låtskriving.

- Kan du kore er det et stort pluss.

- Spiller du andre instrumenter enn gitar er det også et stort pluss.

Vi kan tilby en plass i det vi synes er et meget bra band, musikalske utfordringer og tilgang på pulk.

Kontakt skogsranden(alfakrøll)hotmail.com eller søk opp Wobbler på fjes og send oss en melding dersom du føler det ovenfor minner om deg i forhåpentligvis større grad enn bare bittelitt, så tar vi kontakt for prat og prøving.

Endret av Balder
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.